16 / 04 / 2024

Global Coomunications Advisers İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!


Global Coomunications Advisers İnşaat Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile A. Kumaah Zghair tarafından kuruldu. 



Global Coomunications Advisers İnşaat Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile A. Kumaah Zghair tarafından kuruldu. 

Global Coomunications Advisers İnşaat Yatırım Limited Şirketi konusu:
1. Yurt dışında ve yurt içinde her türlü konut inşaatı, her türlü endüstriyel tesis yapımı, her türlü enerji santralleri inşaatı, her türlü rafineri ve yenilenebilir enerji tesisleri yapımı, doğalgaz ve petrol arama ve çıkarma tesisleri inşaatı, havaalanı, yol, köprü, demiryolu, tünel ve altyapı dahil her türlü inşaat faaliyetlerini yapmak veya taşerona yaptırmak, yatırım yapmak, 2. Yurt içi ve yurt dışında çimento, fosfat, ilaç ve gıda maddeleri üretimi ve ticareti; doğalgaz ve petrol arama ve çıkarmak ve bütün bunlarla ilgili her türlü faaliyet. 3. Yurt içi ve yurt dışında her türlü elektrik taahhüt işleri yapmak, projelendirmek, inşaat sektörü ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında işyerleri, sanayi tesisleri, konutlar ve toplu konutları yol, tünel, metro, köprü, baraj, telefon hatları ve sair mühendislik yapıları, altyapı tesisleri, havalimanları, terminalleri, hangar ve tesisleri, alışveriş merkezleri, turizm tesisleri, spor tesisleri, eğlence merkezleri, kültür ve sosyal içerikli yapılar taahhüt etmek sureti ile doğrudan veya yap-işlet-devret modeli çerçevesinde veya karma model kapsamında veya kat karşılığı inşa etmek veya taşeron firmalara yaptırmak, pazarlamak, satmak veya kiralamak 4. İştigal konusu ile ilgili olarak proje danışmanlık ve kontrollük hizmetleri vermek, her türlü inşaat mühendislik mimarlık hizmetleri yapmak, ihalelere iştirak etmek ve müteahhitlik yapmak, elektrik, enerji, doğalgaz, petrol ve inşaat sektöründeki her türlü projenin bakım ve işletme hizmetlerini vermek, toplu konut kooperatiflerinin proje ve inşaatlarını yapmak, yaptırmak, bu konuda gerekli taahhütlerde bulunmak. 5. Yurt içinde ve dışında her türlü; endüstriyel tesis, ilaç üretim tesisi, inşaat, yol, kanalizasyon, sondaj, iskele, liman, havaalanı, baraj, boru hatları, tesisat ve taahhüdü ve yapımı bu işlerle ilgili her nevi projelerin ve mühendislik hizmetlerini, fizibilite hizmetlerinin gerçekleştirilmesi, bunlara ait malzemelerin araç ve gereçlerin imal ve montajının yapılıp, taşeron firmalara yaptırılması, satın alınması, kiralanması veya kiraya verilmesi. 6. Yurtiçinde ve yurt dışında sabit prefabrik bina, fabrika, liman, hava alanı, yol ve enerji üreten maddelerin üretimi, dolumu, depolama ve dağıtımına yönelik tesisler, ilaç üretimi, fosfat ve benzer üretim, yapacak endüstriyel tesisleri, sulama, içme suyu, kanalizasyon gibi her türlü yapılar, çimento, kireç, fayans, karo, seramik, kereste, kontrplak, sunta kaplama hırdavat malzemesi her türlü yapı malzemeleri bunların ham maddeleri makine araç ve gereçleriyle yedek parçalarının imalatı, dahili alım ve satımı, ithali ve ihracını yapmak ve bu işlemleri taşeron firmalara yaptırmak, 7. Yurt içinde ve dışında faaliyet gösteren kamu tüzel kişileri ve özel hukuk gerçek ve tüzel kişileri ile şirket faaliyetlerinin gerektirdiği ölçüde her türlü hukuka uygun her türlü sözleşmeleri akdetmek.


Geri Dön