07 / 05 / 2024

Gloria Estafan, Türkiye'de otel yatırımı yapmayı düşünüyor

Gloria Estafan, Türkiye'de otel yatırımı yapmayı düşünüyor

Kübalı şarkıcı Gloria Estefan, Sinpaş'ın 35'inci yıl kutlamaları kapsamında konser vermek üzere İstanbul'a geldi



Konserden önce basının sorularını yanıtlayan Estefan, "Türkiye'ye dört kez geldim, İstanbul'u çok sevdim. Türk insanları çok misafirperver" dedi.

Ünlü müzisyen, bir gazetecinin, "Türkiye'de ilgilendiğiniz bir gayrimenkul projesi var mı" sorusunu şöyle yanıtladı: "Şu an üç otelimiz, yedi restoranımız var.  Türkiye'de de uygun şartlar olursa, turizme yatırım yapmayı düşünebiliriz."

İstanbul'a müzik yapımcısı eşi Emilio Estefan ile gelen Gloria Estefan, "Eşim, aynı zamanda menajerim de olduğu için çok şanslıyım. Ailemi, gittiğim her yere götürüyorurum" dedi.

Hürriyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Konser bahane ticaret şahane!

Kuruçeşme Arena'da hayranlarına bir müzik ziyafeti çeken Gloria Estefan, Türkiye'de büyük bir otel ya da süper lüks restoran açmayı düşündüklerini söyledi

Küba asıllı ABD'li Latin müziğinin kraliçesi Gloria Estefan, dün akşam Kuruçeşme Arena'yı tıklım tıklım dolduran hayranlarına muhteşem bir Latin ziyafeti sundu. Sinpaş Holding'in 35. yıl kutlaması için Türkiye'ye gelen sanatçı, önceki gün düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'ye turizm yatırımı   yapacaklarının sinyalini verdi.

3 OTELİ VE 7 RESTORANI VAR

Basın toplantısına bir bakıma Gloria Estefan efsanesini de yaratan prodüktör eşi Emilio Estefan ile katılan sanatçı `'Farklı şirketlerle de çeşitli imkanlar ortaya çıkarsa, bunları değerlendirmek isteriz. Şu an 3 otelimiz, 7 restoranımız var. Yakın zamanda da Singapur'da bir yatırım yapmayı düşünüyoruz. Türkiye'de de uygun şartlar olursa turizme yatırım yapmayı düşünebiliriz'' diye konuştu.

YOKSUL ÇOCUKLUK YILLARINI ANLATTI

Basın mesuplarıyla sefalet içinde geçen çocukluk yıllarına dair anılarını da paylaşan Gloria Estefan, şunları söyledi: "Çocukluğumda da çok zorluklar yaşadım. Küba'dan ABD'ye göçen bir aileydik. ABD'deki hayatımıza da sıfırdan başladık diyebilirim. Babam, ABD için Vietnam savaşına katılmıştı. Babam savaştan döndüğünde çok hastaydı ve ona bakmak ve çalışmak zorundaydım.''

Boğaz'da bu yazın son Latin fırtınası esti

Küba'nın dünyaya armağan ettiği Latin Kraliçesi Gloria Estefan Kuruçeşme Arena'yı adeta salladı. İngilizce ve İspanyolca hitlerinin yanı sıra yeni parçalarına konserinde yer veren sanatçı, Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Estefan'dan önce Julio Iglesias

17 Temmuz'da aynı mekanda bir konser vermişti.

Venezuelalı petrolcüyle Reina'da iş konuştular

Gloria Estefan, dünyaca ünlü prodüktör ve müzisyen eşi Emilio Estefan, Venezuellalı petrol kralı Wilmer Ruperti ve beraberindekiler konser öncesi Reina'da eğlendi. Grup içerisinde ünlü isimleri Türkiye'ye getiren menajer Cüneyt Ortan da yer aldı. Turizm yatırımlarıyla bilinen Estefan çifti, aynı zamanda yakın dostu olan Ruperti ile Türkiye'ye yapacakları yatırım konusunda bilgi alışverişi yaptı.
Star


Geri Dön