29 / 03 / 2024

Gölbaşı MYO yenilendi!

Gölbaşı MYO yenilendi!

Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu’nda ki tadilat sonrasında Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü, çalışmaları yerinde inceledi. Rektör Gönüllü, daha sonra da Yüksekokul Konferans Salonu’nda akademik ve idari personeli ile bir araya geldi.




Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu’nda yapılan tadilat çalışmalarla okul yeni bir görünüme kavuştu.

Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu’nda ki tadilat sonrasında Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü, çalışmaları yerinde inceledi. Rektör Gönüllü, beraberinde rektör yardımcıları ve genel sekreter ile birlikte Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu’nda incelemelerde bulundu.

Öğle yemeğini öğrencilerle birlikte kampüs yerleşkesinde açılan yeni yemekhanede yiyen Rektör Gönüllü, daha sonra da Yüksekokul Konferans Salonu’nda akademik ve idari personeli ile bir araya geldi.

Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, “Üniversitemiz, Ülkemiz gençliğinin iyi bir şekilde eğitilmesi ve geleceğe hazırlanmasını amaçlamaktadır. Devletine, milletine, ailesine ve insanlığa faydalı birer nefer haline gelmeleri için çalışıp gayret etmek zorundayız. Bizim asli vazifemiz ve burada bulunma nedenimiz öğrencilerimizdir. Öğrenciler olmazsa hiç birinizin ve bizlerin de burada bulunmasına gerek yoktur. Bizlerin Üniversitemizin tüm birimleri üzerinde nazarımız bulunmaktadır. Buradaki nazarımızda Yüksek Okul Müdürünüz Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin hocamızdır. Yüksek Okulunuzu gezdik ve burada güzel şeyler yapıldığını gördük. Fiziki kullanım alanlarınızın güzelleştiğini, öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın hizmetine güzel bir biçimde hazırlandığını gördük. Tüm bu çalışmalardaki gayreti dolayısıyla Nazif Hocamıza ve emeğini katan tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Arkadaşlar, zamana ve gelişmelere göre değişim ve dönüşümde sorun yaşamamak için zamanın şartlarına göre gerektiğinde kendinizi formatlamanız ve yenilemeniz gerekir ve bunu sık sık yapmalısınız” ifadelerini kullandı.




Hürriyet


Geri Dön