29 / 03 / 2024

Gölbaşı TOKİ sakinleri kültür merkezi istiyor!

Gölbaşı TOKİ sakinleri kültür merkezi istiyor!

TOKİ Konutları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Çaydaşı, daha önce TOKİ tarafından kültür merkezi yapmak üzere ayrılan yerin planının yönetim devredilirken 'park alanıı' olarak değiştirildiğini savundu.




Gölbaşı  TOKİ  sakinleri toplantı yapılabilecek, cenaze düğün işlerinde kullanılabilecek, kadınların sosyal ve kültürel faaliyetler gösterebileceği bir kültür merkezi istedi. TOKI Konutları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Çaydaşı, daha önce TOKİ tarafından kültür merkezi yapümak üzere aynlan yerin planının yönetim devredilirken 'park alanı' olarak değiştirildiğini savundu. 


Bölgede. 5 bin 400 konutta 25 bini aşkın insan oturduğunu aktaran Çaydaşı, çok amaçlı bir kültür merkezinin büyük bir ihtiyaç olduğunu söyledi Çaydaşı, sorunun çözümü için ise TOKI Başkam Ahmet Karabel'den randevu istediklerini fakat kimsenin ügüenmediğini iddia etti. Çaydaşı. şöyle konuştu: MAHKEMEYE VERDİK "Cenaze, düğün işleri için. toplantı için. konferans, kültür sanat etkinlikleri için kullanabileceğimiz bir yere çok ihtiyacımız var. Biz kendi toplantüanmızı gidip okulda yapmak zorunda kalıyoruz. Bu kültür merkezinin yeri verilirse Büyükşehir Belediyesi veya Gölbaşı Belediyesi aracılığıyla bu merkez inşa edilebilir. Yönetim devrinden önce planları değiştiren TOKİ'yi mahkemeye verdik ama dava henüz sonuçlanmadı. 


Hürriyet Ankara


Geri Dön