29 / 03 / 2024

Gölbaşı'nda 232 binanın daha çehresi değişecek!

Gölbaşı'nda 232 binanın daha çehresi değişecek!

Ankara-Konya Karayolu’nun iki tarafındaki binalarda yapılan cephe yenilemesi ile Türkiye’ye örnek olan ve Gölbaşılıların beğenisini kazanan Gölbaşı Belediyesi, projeye 5 etap daha ekleyerek cephe yenilemelerine devam edecek...




Ankara-Konya Karayolu’nun iki tarafındaki binalarda yapılan cephe yenilemesi ile Türkiye’ye örnek olan ve Gölbaşılıların beğenisini kazanan Gölbaşı Belediyesi, projeye 5 etap daha ekleyerek cephe yenilemelerine devam edecek. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “Cephe Yenileme Projesi”ne beş etap daha eklediklerini açıkladı.


UYGULAMA 5 CADDEDE YAPILACAK


Hayata geçirildiği günden bu yanda 137 binanın cephe yenilemesinin tamamlandığını bildiren Başkan Odabaşı, 232 binanın daha dış cephe yenilemesinin yapılacağını ifade ederek şunları söyledi:


“İlave edilen 5 etap ile birlikte projeye ek olarak 232 binanın daha dış cephesi yenilenecek. Bu binalar ile birlikte proje kapsamında Gölbaşı’nda toplam 369 binanın cephesi yenilenmiş olacak.


Yenileme çalışmaları Cumhuriyet, Haymana, Şehit Selami Atabey, Şehit Ali Gaffar Okkan ve Karanfil Caddesinde gerçekleştirilecek. Proje kapsamında belirlenen caddelerdeki binaların ön yüzleri mantolama yöntemi ile modern bir görünüm kazanacak.”


TÜRKİYE’YE ÖRNEK PROJE


Projesi ile Gölbaşı’nın Türkiye’ye örnek olduğunu dile getiren Yakup Odabaşı, daha sonra şunları söyledi:


“Türkiye'ye örnek olan ve Gölbaşılı vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazanan kent merkezindeki binaların dış cephe yenilemelerine kaldığımız yerden devam edeceğiz. Cephe Yenileme Projesi kapsamında daha önce Ankara-Konya Karayolu’nun iki yakasında bulunan 137 binanın cephelerini yenilemiştik. Gölbaşımızı yıllara yenik düşmüş yorgun binalarının düzensizliğinden kurtarmak için projemize 5 etap daha ilave etmiş bulunuyoruz.”



Ankara Nakliyat


Geri Dön