25 / 04 / 2024

Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler yapılacak!

Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler yapılacak!

Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında yer alan Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler inşa edilecek. Yapılacak olan evler 19 Aralık’ta ihaleye çıkılacak. 




Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında yer alan Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler inşa edilecek. Yapılacak olan evler 19 Aralık’ta ihaleye çıkarılacak. 

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Başkan Alaaddin Yılmaz, proje kapsamında tabiat parkında ağaç kesilmeyeceğini aktardı. Gölcük Tabiat Parkı’na, doğal yapısıyla uyumlu yeni tesisler kurulması ve parkın 22 yıllığına işletilmesi için 19 Aralık’ta ihaleye çıkılacak.

 

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yapılacak olan yeni yatırımlar ve evler hakkında açıklamalarda bulunduç Yılmaz şunları söyledi;  “Biz yaptığımız çalışmalarla Bolu’yu bir dünya şehri yapma hedefindeyiz. Abant, Yedigöller ve Gölcük gibi muhteşem tabiat parklarına sahibiz. Bugüne kadar tüm yaptığımız projeleri çevreye duyarlı, doğal güzelliklerimizi koruyan ve kollayan anlayışla gerçekleştirdik. Bu proje de 2012 yılında Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğal Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan Gölcük uzun vadeli gelişim planına uygun olarak hazırlandı” dedi.


Geri Dön