26 / 04 / 2024

Gold Teknoloji Marketleri, Türkiye'deki 47'nci mağazasını Avcılar'da açtı!

Gold Teknoloji Marketleri, Türkiye'deki 47'nci mağazasını Avcılar'da açtı!

Gold Teknoloji Marketleri’nin Türkiye genelindeki 47’nci, Avrupa Yakası’ndaki 5’inci mağazası Avcılar’da açıldı. Yüzde 88’e varan indirimlerle hizmete giren mağazayı ilk gün 18 bin kişi ziyaret etti



İstanbul’un farklı ilçelerinden Avcılar’a gelen teknoloji tutkunları sabahın erken saatlerinden itibaren mağaza önünde kuyruğa girerken, yüzde 88’e varan indirimlerle hizmete giren mağazayı ilk gün 18 bin kişi ziyaret etti.


Avcılar E-5 Karayolu üzerinde yer alan mağazanın açılış töreninde konuşan Gold Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dinç, teknoloji tutkunlarının ilk gün gösterdikleri büyük ilginin önümüzdeki dönemde de aynı şekilde devam edeceğine inandıklarını söyledi.


Avcılar mağazasının 2 bin metrekarelik kapalı alana sahip olduğunu kaydeden Dinç, “Teknik servis biriminin de bulunduğu üç katlı mağazamızda bilgisayar, telefon, ev elektroniği, fotoğraf ve kamera gibi farklı kategorilerde 5 binden fazla ürün çeşidi sunuluyor. Tüm mağazalarımız da olduğu gibi Avcılar mağazamız da Gold’un yıl boyunca devam eden indirim kampanyalarına ev sahipliği yapacak” dedi.  


Son üç ay içinde 5 yeni mağaza açtıklarını belirten Dinç, “Bugün açılışını yaptığımız Avcılar mağazamız ile bu sayıyı 6’ya yükseltmiş bulunuyoruz. 15 gün sonra da Adana’ya merhaba diyeceğiz. 2013 yılını toplam 60 mağaza ile kapatmayı hedefliyoruz. Odağımızda öncelikle hizmet kalitesini sektördeki seviyenin çok üzerine çıkarmak var. Ancak gelen talepleri de dikkate alıyor ve mağaza sayımızı artırarak daha fazla kişiyi Gold’un hizmet kalitesi ile buluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu. 

Hürriyet


Geri Dön