27 / 04 / 2024

Goldiva Familya'da sıfır faizli kampanya!

Goldiva Familya'da sıfır faizli kampanya!

329 daire ve 15 cadde dükkanından meydana gelen Goldiva Familya projesi, Bornova’da yüksemeye devam ediyor.  Goldiva Familya'da teslimler 2020 yılında yapılacak. 



İzmir Bornova'da 329 daire ve 15 ticari ünite olarak hayata geçirilen Golpa Familya projesi, Bornova’da yüksemeye devam ediyor. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre tasarladıkları yaşam alanlarında iç ve dış mimariyi uyumla harmanlandıklarını dile getiren Diva İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Terzi, “İzmir’de yarım asıra yakın bir süreyi geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uzun bir dönem tekstil ve inşaat sektöründeki iştiraklerimizi birlikte devam ettirdik. Yaklaşık 15 senedir ise gayrimenkul sektörüne odaklandık. Ticari kaygılarla küçük konut projeleri geliştirmek yerine, unuttuğumuz toplumsal değerlerimizi, birlikte yaşama duygusunu ve aile olma olgusunu ön planda tutan yaşam alanları geliştiriyoruz” dedi. 

28 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Golpa Familya, 329 daire, 15 cadde ve bir restoran  katını bünyesinde barındırıyor. Proje içerisinde bulunan 12 bin 800 metrekarelik peyzaj ve sosyal etkinlik alanı da Bornova’da ilk olma özelliği taşıyor.  Golpa Familya projesinde teslimler 2020'de yapılacak. 

Diva İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Terzi, sıfır faiz kampanyasında, ailelerin ev sahibi olmalarını kolaylaştırmak adına kefil şartı koşmadıklarını dile getirerek şunları söyledi; “Kendi oluşturduğumuz faizsiz finans sistemine entegre olarak 2 bin 935 liradan başlayan taksitlerle alıcıların tapularına hemen kavuşmalarına yardımcı oluyoruz. Kampanyaya gösterilen yüksek ilgiden memnunuz. Bir süre daha devam ettireceğiz” 

Web: http://www.golpafamilya.com/


Geri Dön