24 / 04 / 2024

Gördes Sosyal Konutları'nda son 14 daire!

Gördes Sosyal Konutları'nda son 14 daire!

Gördes Belediyesi, göreve geldiği günden bu yana ilçede hayata geçirdiği konut projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.




Gördes Belediyesi, göreve geldiği günden bu yana ilçede hayata geçirdiği konut projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.


Gördes Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı önemli konut projelerinden olan 56 dairelik Gördes Evleri projesinde sona yaklaşıldı. Çok yakında tamamlanması beklenen Gördes Evleri diğer konutlara göre daha kullanışlı olması ve 2+1 evlere göre geniş olması nedeniyle beğeni topluyor.


7’ şer katlı 2 blok  toplam 56 adet (100 m2) daireden oluşan Gördes Evleri,  Gördes Belediyesi tarafından Adnan Menderes Mahallesi  TOKİ  konutları bölgesinde bulunan arsaya inşa edildi. Çalışmalarında sona yaklaşılırken  42 dairenin satışı yapıldı. Geriye kalan son 14 daire için satış işlemleri 31 Ekim Pazartesi'ye kadar devam ederken dairelerin fiyatları 104.000,00 TL ve 111.000,00 TL arasında değişiyor.


Peşin ödemelerde %10 indirim imkanı, %50 peşinatlı ödemelerde 24 ay taksit sıfır faiz imkanı ve %25 peşin ödemelerde 10 yıl %1 faiz oranıyla ödeme imkanı gibi çeşitli ödeme avantajları da vatandaşlara sunuluyor.


Bloklarına Milli mücadele kahramanlarımızdan Şehit Makbule Hanım ve Halil Efe isimlerinin verileceği  Gördes Evleri birçok özelliğiyle dikkat çekiyor. Dairelerde kalorifer, asansör ve ısı yalıtımı gibi özellikler olacak. Ev sahipleri oyun parkı, yeşil alan ve otopark gibi imkanlara da sahip olacak. Gördes’te bir ilk olan çöp sistemiyle konut sakinleri çöplerini kolaylıkla atabilecekler. Tüm bu özellikleriyle ev sahibi olmak isteyenlerin beğenisini toplayan Gördes Evleri'nde satış ihalesinin devam ettiği evler şu şekilde;


A Blok: 3, 7, 11, 23, 27 numaralı daireler...

B Blok: 2, 3, 4, 6, 7, 10, 11, 14, 26 numaralı daireler...


Ayrıntılı bilgi ve daireleri yerinde incelemek için Gördes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünü ziyaret edebilirsiniz. Gördes Belediyesi Beyaz Masa'dan bilgi alabilirsiniz.



Gördes Belediyesi



Geri Dön