19 / 03 / 2024

Gordion Altın Orman'da anahtar teslimi 2020'de!

Gordion Altın Orman'da anahtar teslimi 2020'de!

İnşaat sektörünün durağanlaştığı şu günlerde Gürtaş İnşaat’ın İzmir’de inşasına devam ettiği Gordion Altın Orman Bornova projesi, kısa sürede 400 dairelik satış rakamına ulaştı.



İnşaat sektörünün durağanlaştığı şu günlerde Gürtaş İnşaat’ın İzmir’de yapımını devam ettiği Gordion Altın Orman Bornova projesi, kısa sürede 400 dairelik satış rakamına ulaştı. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre projenin yoğun ilgi gördüğünü belirten Satış Müdürü Tuna Uğurluel, projeyi doğal koruluğu, geniş sosyal olanakları, yaşam alanları, konumu ve farklı konsepti ile her yaştan bireyin ve özellikle çocuklu ailelerin tercih ettiğini dile getirdi. 

Kişiye özel ödeme seçenekleri sunduklarını da ifade eden Uğurlu, “Altın Orman, doğayla içiçe konumu, eşsiz körfez manzarası ve 2019’un aralık ayında tamamlanacak uçanyol projesinin yanıbaşındaki konumuyla öne çıkıyor” dedi. Daireler, 30 Ağustos 2020’de teslim edilecek.

Altın Orman’da yer alan güneş panelleriyle ortak alanların aydınlatılması için enerji sağlanacak. Biriktirilen yağmur sularıysa peyzaj alanlarının sulanmasında kullanılacak. Projede can dostlar içn de Pet Otel bulunacak.

Gordion Altın Orman da anahtar teslimi 2020 de!

Gordion Altın Orman da anahtar teslimi 2020 de!

Web: http://www.altinorman.com.tr


Geri Dön