19 / 04 / 2024

Gözde eğlence mekanları kışa hazırlık yapıyor!

Gözde eğlence mekanları kışa hazırlık yapıyor!

Beyoğlundan Boğaza eğlence mekanları kış sezonu için son hazırlıklarını yapıyor. Bazı mekanlar büyük bir değişimden geçerken bazıları da programlarıyla adından söz ettirecek



Sortie:
Sortiede kesin olan mekanın kış aylarında da yarı kulüp olarak hizmet vermeye devam etmesi. 

360istanbul:Mike Norman nefis lezzetleriyle mönüyü zenginleştirecek. Mekanda sürekli DJi Filthın performanslarının yanı sıra konuk DJ ve performans sanatçıları da kış boyunca bizimle birlikte olacak.

Anjelique:
Mekan tepeden tırnağa yenileniyor. Ekim sonunda tadilata girecek, aralık başında yepyeni yüzüyle karşımıza çıkacak.  Cuma ve cumartesi akşamlari alt katta 80ler ve Türkçe çalacak. Üst kattaysa Doğuş Cihan set başında olacak.

Hava ne kadar soğuk olursa olsun Hardal, Flavio By Lokal, Nar Pera ve Off Pera önünde onlarca insan dans edip içkisini yudumlayacak.

Açılışını ekim ayının ortalarına doğru yapacak. Dekorasyon ve konseptinde esaslı bir değişiklik olacak. Mekanın DJi de değişiyor, fakat yeni isim henüz netleşmedi.

Komün istanbul: Gülsüm Saminin işlettiği Komün İstanbul sakin bir şekilde eğlenmek isteyenler için birebir. Mekanda her gece Saminin komünü toplanıyor, gece 02.00ye kadar eğleniyor. Kış sezonunda yine in olacak.

Araf:
Amaç sadece dans etmek ve coşmaksa yeriniz belli. Araf sezona birkaç yeni grupla birlikte merhaba diyor.

Touchdown: Cuma günleri DJ Özgür performans göstermeye başlıyor. Mönüye nar sulu votka ve satsumalı kokteyller eklendi.

Beirut Cafe: Akaretlerde hizmet veren Beirut Cafe gece-gündüz gidilesi bir adres olarak gezme rotalarımızda yerini alacak.

Loop:Airport Clubın yerine açılan Loop gecelere sağlam bir giriş  yapacak gibi. Bazı geceler mekanda Ozan Doğulu, Suat Ateşdağlı, Burak  Yeter, Emrah İşin de aralarında olduğu isimler çalacak. 

Vogue: Ünlü İngiliz şef Tom Aikensin hazırladığı kış mönüsünde bir sürü yeni lezzet var. Türkiyenin ilk moleküler kokteylleri
Vogueda servis ediliyor. 

Nomads İstanbul:Nomads işletmecilerine Beyrut yolları göründü. Beyrutta mönüyü yenilemek için araştırma yapacaklar. Nez ve Hüsnü Şenlendirici bu ay itibariyle her hafta sahneye çıkacak.
Milliyet


Geri Dön