19 / 04 / 2024

Gözde Grubu yeni projelerle büyüyor!

Gözde Grubu yeni projelerle büyüyor!

İZMİR'in farklı noktalarında konut yatırımları bulunan Gözde Grubu; MyWay Fest, MyWay Terrace, MyWay Yıldız ve MyWay Deluxe projeleriyle sektördeki ilerleyişini sürdürüyor.



Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Yeşilova'da MyWay Fest, Evka 3'te MyWay Terrace, Buca'da MyWay Yıldız ve Alsancakta'ki MyWay Deluxe projeleriyle farklı gelir ve ihtiyaç gruplarına yönelik konutlar sunduklarını belirtti. Konutların 2017 yılı sonuna kadar tamamlanacağı bilgisini de veren Kenan Kalı, "135 konuttan oluşan MyWay Fest projesi yüzde 60 oranında tamamlandı. 20 özel konuttan oluşan MyWay Terrace ile farklı bir konsepte imza atıyoruz. Hazırlık aşaması devam eden MyWay Yıldız etabı ve Alsancak'ta üst segmente yönelik planladığımız MyWay Deluxe ile de farkımızı ortaya koyacağız. Gürel Residence'ın yanında inşa edeceğimiz MyWay Deluxe, 8 katlı ve toplam 111 adet 1+1, 2+1, stüdyo daire ve ofislerden oluşacak. Projede mağaza ve kafeler de yer alacak" dedi. 


İzmir'de inşaat sektöründe insanların beklentilerine göre segmentasyon ve sınıflandırma yapılması gerektiğini vurgulayan Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, uyku saatleri farklı olan bir üniversite öğrencisiyle, 2 çocuklu bir ailenin aynı bina çatısı altında olmasının problem yaratabileceğine dikkat çekti. Kalı, "Her ailenin ve bireyin yaşamdan beklentileri ve tarzları farklıdır. Biz bazı projelerde segmentasyon yapıyoruz. Daha nezih ve doğal ortamda yaşamak isteyen insanlar için ayrı, kent merkezinde yaşamak isteyenlere ayrı proje üretiyoruz. Yalnız yaşayan birine 1+1 daire yeterken kalabalık bir aile ise daha çok odası olan bir ev istiyor. Bize gelen insanları kendi beklentilerine uygun olan projelerimize yönlendiriyoruz. Çünkü bizce inşaat yapmak önemli değil, planlama yapmak daha önemli" diye konuştu. 

DÜŞÜK FAİZ, KONUT TALEBİNİ ARTIRACAK 

Yaz sonuna kadar emlak fiyatlarında artış yaşanacağını belirten Op. Dr. Kenan Kalı, fiyat artışlarına maruz kalmadan gayrimenkul yatırımı yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi. Konut fiyatlarının faiz oranlarına bağlı olarak değiştiğini kaydeden Op. Dr. Kenan Kalı, "Faiz yükselirse, konut fiyatları düşüyor. İnsanlar yüksek faizle ev almak istemiyor. Halbuki zamanla faiz oranları düşebilir ve ödemeler yeniden yapılandırılabilir. Yüksek faizden ev almak aslında bir fırsat olabilir. Faiz düşükken ev almak ise konut fiyatlarını tetikleyeceği için riskli bir durum. Yatırım yapmak isteyenler, bakir bir bölgeden ve temelden ev almalılar. Gözde Grubu olarak, konut fiyatlarının değerlenmesi anlamında kendini en hızlı amorti eden firmayız" diye konuştu.


Hürriyet 



Haber Habertürk Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gözde Grubu Başkanı Kalı, "MyWay Fest projesi yüzde 60 tamam. MyWay Terrace farklı bir konsept. MyWay Yıldız etabı ve MyWay Deluxe ile de kaliteyi ortaya koyacağız" dedi.


İzmir'in farklı lokasyonlarmdaki konut yatırımlarını sürdüren Gözde Grubu, MyWay Fest, MyWay Terrace, MyWay Yıldız ve MyWay Deluxe projeleriyle, tüketiciye zengin bir gayrimenkul yelpazesi sunuyor. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Yeşilova'da MyWay Fest, Evka 3'te MyWay Terrace, Buca'da MyWay Yıldız ve Alsancak'ta MyWay Deluxe projeleriyle, değişik gelir ve ihtiyaç gruplarına yönelik konutlar sunduklarını söyledi. 


Yaptıkları konutların 2017 yılı sonuna kadar tamamlanacağını kaydeden Kalı, "135 konuttan oluşan MyWay Fest projesi yüzde 60 oranında tamamlandı. 20 özel konuttan oluşan MyWay Terrace ile farklı bir konsepte imza atıyoruz. Hazırlık aşaması devam eden MyWay Yıldız etabı ve Alsancak'ta üst segmente yönelik planladığımız MyWay Deluxe ile de farkımızı ortaya koyacağız. Gürel Residence'ın yanında inşa edeceğimiz MyWay Deluxe, 8 katlı ve toplam 111 adet studio daire ve ofislerden oluşacak" diye konuştu. 


ÖNEMLİ OLAN İHTİYAÇ 


İzmir'de inşaat sektöründe beklentiye göre sınıflandırma yapılması gerektiğini vurgulayan Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, uyku saatleri farklı olan bir üniversite öğrencisiyle, 2 çocuklu bir ailenin aynı bina çatısı altında olmasının problem yaratabileceğine dikkat çekti. 


YÖNLENDİRİYORUZ 


Kalı, "Her aile ve bireyin yaşamdan beklentileri, tarzları farklıdır. Biz bazı projelerde segmentasyon yapıyoruz. Daha nezih ve doğal ortamda yaşamak isteyen insanlar için ayrı, kent merkezinde yaşamak isteyenlere ayrı proje üretiyoruz. Yalnız yaşayan birine 1 + 1 daire yeterken kalabalık bir aile ise daha çok odası olan bir ev istiyor. Bize gelen insanları kendi beklentilerine uygun olan projelerimize yönlendiriyoruz. Çünkü bizce inşaat yapmak önemli değil, planlama yapmak daha önemli" ifadesini kullandı. 




Habertürk Egeli


Geri Dön