29 / 03 / 2024

Gözde Grubu'nun 5. hastanesi Yenişehir'de hizmete girdi!

Gözde Grubu'nun 5. hastanesi Yenişehir'de hizmete girdi!

Gözde Hastaneler Grubu'nun 30 milyon liralık yatırımla gerçekleştirdiği 5'inci hastanesi İzmir'in Yenişehir semtinde hizmete girdi. 18 branşta hizmet veren hastanede, her türlü klinik tetkikinin yapılabildiği laboratuvarlar bulunuyor...



Gözde Hastaneler Grubu'nun 30 milyon liralık yatırımla gerçekleştirdiği 5'inci hastanesi İzmir'in Yenişehir semtinde hizmete girdi. 18 branşta, geniş uzman kadrosuyla hizmet veren hastanede, her türlü klinik tetkikinin yapılabildiği laboratuvarlar da yer alıyor.
Gözde Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkam Opr. Dr. Kenan Kah "İnşaat sektöründen sonra izmir'de ilk sağlık yatırımımızı 'butik hastane' anlayışı ile hayata geçirdik.
Uzun yıllardır ülkemizin değişik bölgelerinde hastanelerimiz ve sağlık tesislerimiz ile hizmet veriyoruz, izmir'de açtığımız 5'inci hastanemizden sonra tamamlanmak üzere olan Adıyaman ve Aydın'da da 7'inci hastanemiz açılacak. Her ikisinin de çalışmaları hızla devam ediyor.
Amacımız en kaliteli hizmeti güler yüzle vermek. Bize gelen hastalarımızın kendüerini aüemizden biri gibi görmesi için çaba harcıyoruz. Her hastamızı kapıda karşılıyoruz.
Tedavüeri süresince mutlaka bir personelimiz eşliğinde hizmet almalarım sağlıyoruz.
Hastalarımız ile empati kuruyoruz" dedi.

Hürriyet Ege

Geri Dön