19 / 04 / 2024

Göztepe Stadı'nın nereye yapılacağı belli oldu!

Göztepe Stadı'nın nereye yapılacağı belli oldu!

Uzun zamandır İzmir gündemini meşgul eden Göztepe’ye yapılacak olan Stadyum’un yeri ve kapasitesi ile ilgili son karar, dün akşam Göztepelilerin geniş çaplı katılımı ile netliğe kavuştu..



Ak Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım’ın daveti ile başlayan toplantıya ilgi bir hayli fazlaydı. Göztepe’nin sosyal medyadaki en etkili gücü olan tüm söz sahibi grupların fikirlerini açıkça beyan ettiği stadyum toplantısı neticesinde Göztepe taraftarı "Gürsel Aksel’e 25 bin istiyoruz" dedi.

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım’ın futbolu bilen, seven ve taraftarın tüm taleplerine önem veren tarzı dikkatlerden kaçmadı. Yıldırım, Göztepe taraftarının 15 bini kabul etmemesinin doğru olduğunu söyleyerek, İzmir’in futboldaki en önemli markasının "Tartışmasız Göztepe" olduğu gerçeğini açık yüreklilikle ifade etti. Son ve ortak karar olan Gürsel Aksel’e 25 bin için en kısa zamanda gerekli makamlarla görüşeceğini, Göztepe taraftarının arzu ettiği kapasitede bir Gürsel Aksel için var gücüyle çalışacağını belirtti. Siyasetin konuşulmadığı oturumda, Göztepe’nin menfaati için, çözümün parçası olmak isteyen herkes samimiyetle toplantıdaki yerini aldı. Toplu çekilen fotoğrafla son bulan gece de en dikkat çekici cümle Murat Kurtuluş’un Temel Yıldırım’a " Gürsel Aksel’e 25 bin kişilik stadyum yapın Heykelinizi dikelim" oldu.


Milliyet


Geri Dön