26 / 04 / 2024

Gram altının 2 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı! Ardından “Kandırılmayın” dedi!

Gram altının 2 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı! Ardından “Kandırılmayın” dedi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, net rakam vererek gram altının yıl sonundaki rakamını açıkladı. İşte detaylar…



1000 LİRANIN ALTINDA ALTIN BOZDURANLAR DİKKAT

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 1000 Türk Lirası’nın altında altın bozduranlara da çağrıda bulundu. Memiş, “Kandırılırsınız” ifadelerini kullanarak, “Gram altın – lira ekranlarda 997 Türk Lirası. Gram altın - TL fiyatı gerçek fiyatı 1012-1015 TL. Geçtiğimiz ayki hikayeye geri dönmüş olduk. Geçtiğimiz ay da ekrandaki fiyatlar da geçerli değildi, makas var, 20 TL’lik makas aralığına dikkat edin dedim. Altında sert düşüşler görülünce makas aralığı açılır ve bununla birlikte 1000 seviyesi altında düşüşlere de müsaade vermezler, açıkçası vatandaşa ucuz altın satmazlar. İşçilikleri yükseltirler uyarılarım mevcuttu.

1000 Türk Lirası seyri altında fiyat gören dikkat etmeli. Gram altın bozdurması gerekiyorsa gider 1000 lira altından bozdurur, kandırılır” ifadelerini kullandı.

SENE SONU GRAM ALTIN TAHMİNİ

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında sene sonu tahminini de tekrar konuştu. Memiş, gram altında 1450 Türk Lirası’nı işaret ederken, “Ne bekliyoruz? 2000 dolar ve üstünde altın onsunda atak bekliyoruz. Gram altın lirada ise 1450 lira, gümüş onsta 40 dolar seviyesi, gram gümüşte ise 20 dolar seyirleri” şeklinde konuştu.

Gram altının 2 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı! Ardından “Kandırılmayın” dedi!

Asgari ücret 8 bin lirayı bulacak! Ünlü profesör canlı yayında açıkladı!

108 megapiksellik Huawei Nova 9 SE tam 1.500 lira indirimli! Herkes Vatan Bilgisayar’a! 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Xiaomi Redmi 10 C Migros’ta! Üstelik indirimli fiyata! 18 Ekim 2022 fiyat listesi…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön