27 / 04 / 2024

Gratis havaalanları ve tren garlarına şube açacak!

Gratis havaalanları ve tren garlarına şube açacak!

Gratis’in CEO’su Bahadır Özbek, farklı lokasyonlarda olacaklarını söyleyerek, “Tren garları, havaalanları kısaca tüketiciye dokunduğumuz her noktaya gideceğiz” dedi.



Bu yılı 300’ün üzerinde mağaza ile kapatacaklarını söyleyen kişisel bakım market zinciri Gratis’in CEO’su Bahadır Özbek, “Daha gidecek yolumuz var” dedi.

43 ilde toplam 232 mağazaları olduğunu kaydeden Özbek, önümüzdeki dönemde ilçe, yazlık belde ve cadde mağazalarıyla büyümeyi hedeflediklerini belirtti. Özbek, “Farklı lokasyonlarda olacağız. Hillside Beach Club’da mağazamız var, Büyükada’da açmaya hazırlanıyoruz... Tren garları, havaalanları kısacası tüketiciye dokunduğumuz her noktaya gideceğiz” diye konuştu.

Mağazalarında 700’e yakın marka ve 10 binden fazla ürünü sattıklarını anlatan Bahadır Özbek, şöyle devam etti: “Bizi sektörde farklı kılan en önemli unsurlardan biri, dünyaca ünlü markaları ürün gamımıza eklemek oldu. Mağazalarımızda aylık olarak ortalama 1.8 milyona yakın fiş kesiyoruz. En çok maskara satıyoruz. Mağaza açma sayımıza paralel olarak bu sayı her geçen gün artıyor.”


1.5 milyon kart

Şu anda 1.5 milyon Gratis kart sayısına ulaştıklarını da belirten Özbek, bu kartların hepsinin aktif olduğunu vurguladı. Özbek, “Kampanyalarımızla fark yaratıyoruz. Örneğin Kadınlar Günü’nde 200 milyon puan dağıttık, bu da 1.5-2 milyon TL’lik bir paraya denk geliyor” dedi.

Pazarın geçen yıl yüzde 14.6 büyüdüğüne değinen Özbek, Gratis’te bu oranın yüzde 66.5 olduğunu kaydetti.


Milliyet


Geri Dön