26 / 04 / 2024

Greenium Villaları 960 bin dolara! Son 3 villa!

Greenium Villaları 960 bin dolara! Son 3 villa!

Sur Yapı'nın Çekmeköy'de inşa ettiği Greenium Villaları'nda fiyatlar 960 bin dolar ile 1 milyon 100 bin dolar arasında değişiyor.



Çekmeköy'de Sur Yapı tarafından inşa edilen Greenium Villaları'nda büyüklükleri 350 metrekare ile 640 metrekare arasında değişen villalar 960 bin dolardan başlayıp 1 milyon 100 bin dolara kadar çıkan fiyatlarla satılıyor. 110 bin metrekarelik arsa üzerinde, 44 bin metrekare inşaat alanına kurulan ve 2007 yılında inşaatı biten projede 7 ayrı tip toplam 94 villadan kalan son 3 villa alıcısını bekliyor.

Sosyal tesis, çocuk parkı, voleybol sahası ve yeşil alanlardan oluşan projede sosyal tesis içinde yönetim ofisi, market, kafeterya, masa tenisi ve bilardo salonu, sauna, masaj salonu, fitness ve yüzme havuzları bulunuyor. Greenıum Villaları giriş-çıkış kapılarında 24 saat süre ile güvenlik hizmeti veriliyor. Giriş çıkış noktalarına, sınır çevrelerindeki hassas noktalara ve çocuk oyun alanlarına yerleştirilen kameralar Greenium Villaları'nın ana girişinde tesis edilmiş bulunan CCTV Sistem odasından (otomasyon odası) 24 saat süre ile izlenebiliyor. Ayrıca sitenin ana giriş ve çıkış noktasında bulunan iki adet güvenlik kamerası ve çocuk oyun alanlarında bulunan üç adet güvenlik kamerası da, sisteme ilave edilen modülatör aracılığı ile uydu sisteminde ayarlanmış olan TV kanalından villalarda bulunan TV'lerden de izleniyor.
Ayrıca sosyal tesislerden faydalanabilmek için ekstra kullanım bedeli alınmayan Greenium Villaları'nda bütün hizmetler site aidatı içinde yer alıyor.

0216 642 17 50
www.suryapi.com.tr

Geri Dön