27 / 04 / 2024

Greenox Urban Residence'tan 20 yıl vade kampanyası!

Greenox Urban Residence'tan 20 yıl vade kampanyası!

Greenox Urban Residence projesinden 20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi kampanyasına destek geldi. Projede 90 ay 0 faiz imkanı ve 240 ay 0,69 vade oranıyla konut sahibi olunabiliyor



Hayat ağacını temsil eden cephesi ile Türkiye’nin ilk ve tek dikey ormanına kucak açan Greenox Urban Residence, 13 bin metrekare konut alanına, 1100 metrekare sosyal tesis alanına sahip. 120 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen proje, 17 katlı tek blokta 170 konuttan meydana geliyor. Greenox’ta alanları 50 ila 91 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. 


240 ay yüzde 0.69 faiz

Greenox Urban Residence’ta başlayan yeni kampanya kapsamında 90 ay 0 faiz imkanının yanı sıra 240 ay yüzde 0.69 gibi cazip bir faiz oranı uygulanıyor. Projede fiyatlar 540 bin TL’den başlıyor. Buna göre peşinatlar 108 bin TL’den, 90 ay için taksitler 4 bin 800 TL’den başlıyor. Ekim 2017 tarihinde teslim edilecek yüksek kira potansiyeline sahip Greenox Urban Residence’da taksitlerin büyük bir kısmı kira geliriyle ödenebiliyor. Tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 15 indirim yapılıyor. 


Terasta yüzme keyfi

Greenox Urban Residence’ın terasında yüzme havuzu, güneşlenme terası, vitamin bar, barbekü alanı, seyir terası, fitness salonu, sauna, buhar odası, şok duşu, soyunma odaları; giriş katında resepsiyon, karşılama avlusu, etkileşim avlusu, concierge, toplantı salonu, çalışma odası, misafir suitleri, cafe, müzik ve oyun odaları, eğlence odası ve cep sineması gibi sosyalleşme alanları yer alıyor. 


Giderek betonlaşan İstanbul’da, şehir merkezinde yaşayan insanın yeşile ve oksijene duyduğu ihtiyaçtan yola çıkarak hayat bulan Greenox Urban Residence projesi “Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED)” Gold adayı. 


Yan cephelerinde 56 ve 53 metre yüksekliğindeki yeşil duvar uygulamaları ile Avrupa’nın en yüksek dikey yeşil duvarlarına da ev sahipliği yapan Greenox Urban Residence’ın dikey duvarlarında 21 bin 200 adet bitki, cephelerde ise 900 adet ağaç ve ağaççık bulunuyor. 


Enerji ve su harcamasında yüksek tasarruf

Yenilenebilir enerji kullanım oranı yüzde 33 olarak açıklanan Greenox Urban Residence’ta su tasarrufunun yüzde 70’lere varması planlanıyor.  


Lokasyon avantajı

Greenox Urban Residence, Avrupa Yakası’nın merkezinde, finans merkezlerinin, iş yerlerinin ve alışveriş mekanlarının konumlandığı Büyükdere Caddesi’ne 5 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. 4. Levent metro durağına 5 dakika yürüme mesafesinde; araba ile FSM Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 8 dakika uzaklıkta olan proje; Beşiktaş İskelesi’ne ise 15 dakikalık bir mesafede yükseliyor.


Web: https://www.greenox.com.tr/



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gayrimenkul sektörüne canlılık kazandıracak ve konut sahibi olmayı kolaylaştıracak '20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi'ne bir destek de Greenox'tan geldi. Ayçan & Feres İş Ortaklığı tarafından hayata geçirüen Greenox'ta 90 ay sıfır faiz imkanının yanı sıra 240 ay 0.69 vade oranıyla konut sahibi olunabiliyor. 13 bin metrekare konut alanına, 1100 metrekare sosyal tesis alanına sahip 120 müyon TL yatırım değerindeki proje 17 katlı tek blokta 170 daireden oluşuyor. Ekim 2017 tarihinde teslim edilecek Greenox'ta alanları 50 üe 91 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 konutların fiyatları 540 bin liradan başlıyor. 




Sözcü


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı


Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından 4. Levent metrosuna yürüme mesafesinde hayata geçirilen ‘dikey orman’ projesi Greenox’ta 90 ay 0 faiz imkanının yanı sıra 240 ay 0,69 vade oranıyla konut sahibi olunabiliyor. 


‘Hayat ağacını’ temsil eden cephesi ile dikey orman olarak adlandırılan proje, 13 bin metrekare konut alanına, 1100 metrekare sosyal tesis alanına sahip. 120 milyon lira yatırım değeriyle inşa edilen proje, 17 katlı tek blokta 170 konuttan meydana geliyor. Greenox’ta alanları 50 ila 91 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. 


Projede fiyatlar 540 bin liradan başlıyor. Buna göre peşinatlar 108 bin liradan, 90 ay için taksitler 4 bin 800 liradan başlıyor. Ekim 2017 tarihinde teslim edilecek Greenox Urban Residence’da peşin ödemelerde ise yüzde 15 indirim yapılıyor. 


Milliyet



Haber Ekonomist Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Dikey orman konseptini yarattı Gayrimenkul sektöründe proje sayısının giderek artması, markalı üreticilerin fark yaratmak üzere birbirinden ilginç projeler geliştirmesini sağlıyor. Bu projelerden biri de Ayçan & Feres iş Ortaklığı tarafından 4. Levent'te hayata geçirilen Türkiye'nin ilk dikey ormanı Greenox Urban Residence. Proje, Milano'da kentsel dönüşümle yapılan dünyanın ilk dikey ormanı Bosco Verticale (Dikey Orman) projesinden esinlenerek oluşturuldu. Greenox Yönetim Kurulu Üyesi ve Proje Mimarı Salih Çıkman, Greenox'un dikey duvarlarında 21 bin 200 adet bitki, cephelerde ise 900 adet ağaç ve ağaççık bulunduğunu söylüyor. Çıkman, projenin ekim ayında teslim edilmesinin ardından hemen yanında 250 ünitelik ikinci projenin lansmanını yapmayı planladıklarını ifade ediyor. 60 milyon TL yatırım yapılacak olan Greenox Urban Residence'te yeşillendirme çalışmalarına 2,5 milyon TL'lik bütçe ayrıldı. 170 konuttan oluşan projede konutların m2'si 7 bin 400 TL'den satılıyor. Yenilenebilir enerji kullanım oranı yüzde 37,36 olması planlanan çevreci proje, Enerji ve Çevre Dostu T asarımda Liderlik (LEED) Gold adayı. Salih Çıkman, Avrupa imar ve Kalkınma Bankası’nın (EBRD) gelişmiş ülkelerde yaptığı gibi Türkiye'de de 'Green mortgage' kredisiyle yeşil binalardan ev alanlara daha düşük faizle kredi vererek enerji tasarrufu sağlayan binaların yapımının desteklenmesini öngördüğünü belirtiyor. Çıkman, Türkiye'de hiçbir konut projesinin bu olanaktan yararlanmadığını, Garanti Bankası'nın bu fona projelerini aday göstereceğini söylüyor. Feres Gayrimenkul olarak önümüzdeki dönemde de yeşil odaklı projeler geliştireceklerini belirten Salih Çıkman, butik projelere odaklandıklarını ve 3-4 ay aralıklarla yeni proje lansmanlarına çıkmayı planladıklarını vurguluyor.



Ekonomist


Haber Habertürk Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Greenox'ta 90 ayda vade farkını 0'a çekti. Aycan&Feres İş Ortaklığı, 4. Levent'te hayata geçirdikleri Greenox Urban Residence projesinde başlattığı kampanyada yatırımcılara 90 ay 0 faiz imkânının yanı sıra 240 ay yüzde 0.69 faiz oranı sunuyor. Fiyatlarm 540 bin TL'den başladığı projede, peşinatlar 108 bin TL'den, 90 ay vade için taksitler 4 bin 800 TL'den başlıyor.



Habertürk


Geri Dön