19 / 05 / 2024

Grundig BL 4781 Beyaz Blender Set kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Grundig BL 4781 Beyaz Blender Set kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Grundig belnder set,1000 watt motor gücü ve 2 farklı şekilde kullanılabilen hız kademesi ile kesme ve doğrama işlemlerini güvenli bir şekilde gerçekleştirir. Peki ürünün diğer özellikleri neler?



 Grundig BL 4781 Beyaz Blender Set kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi
Mutfaklarda çokça kullanılan küçük ev aletlerinden biride blenderdir.Gelişmiş teknolojisi ile kesme ve doğrama işlemlerini etkili ve pratik bir şekilde gerçekleştirerek mutfakta geçirilen süreyi kısaltıyor.

BLENDER SETİ ÖZELLİKLERİ

  • Farklı seçenekler ile hizmet veren Grundig BL 4781 blender setinin gövde malzemesinde plastik olarak kullanıma sunulmuştur. Dayanıklı plastikten elde edilen blender seti çevresel koşullara karşı ekstra koruma ortaya koyar.
  • Grundig BL 4781 özellikleri sayesinde yemek hazırlama işlemleri kolaylaşır. Kesme ve doğrama işlemleri blender seti sayesinde kısa sürede gerçekleşir. Daha güvenli bir kullanım sunan beyaz renkli blender set işlem sırasında oluşabilecek olumsuz durumları tasarımı sayesinde en aza indirir. Böylece güvenli ve hızlı bir kullanım deneyimi sunar.
  • Grundig blender set 1000 W güç ile çalışma gösteriyor. 1000 W gücü ile işlemleri rahatlıkla yapabilen blender seti her açıdan avantaj sağlıyor. Grundig BL 4781, ölçü kabı ve doğrayıcı hazne açısından farklılıklar ortaya koyuyor. 
  • Cihazın ölçü kabı haznesi 1500 mililitre olarak ölçülüyor. Doğrayıcı hazne kapasitesi ise 900 mililitre olarak biliniyor. 900 mililitre doğrayıcı hazne kapasitesi ile işlem devamlılığı sağlayan blender seti kullanıcılar için avantaj kullanım sunuyor. 
  • Hız kademesi ayarlaması yapılarak ihtiyaç duyulan büyüklük etkili biçimde elde ediliyor. 2 farklı şekilde kullanılabilen hız kademesi ile fonksiyonel bir kullanım sağlanıyor. Bununla birlikte Grundig BL 4781 blender setinin bıçakları paslanmaz çelikten üretiliyor. 
  • Paslanmaz çelik bıçaklar zorlu yiyecekleri kolay bir şekilde küçültmeye yarıyor. Pas tutmayan bıçaklar uzun süreli kullanımlarda bile keskinliğini yitirmiyor. 

Peki blender seti nasıl bir taban tasarımına sahiptir? Ne tür bir kullanım kolaylığı sağlar?
 


Geri Dön