28 / 03 / 2024

''Güçlü dolara aldanmayın, zayıflıkları artıyor'' diyen Financial Times uyardı! Acele etmeyin! Sadece hazır olun

''Güçlü dolara aldanmayın, zayıflıkları artıyor'' diyen Financial Times uyardı! Acele etmeyin! Sadece hazır olun

Arz ve talep  dengesinde bozulmaların yaşanması ile gözler dolara çevrildi. Bu konuda Financial Times; ''Dolar güçlü görünebilir ama zayıflıkları artıyor'' diyerek, yatırımcıları hazır olmaları konusunda uyardı.



"DOLAR GÜÇLÜ GÖRÜNEBİLİR AMA ZAYIFLIKLARI ARTIYOR"

Financial Times; ''Dolar güçlü görünebilir ama zayıflıkları artıyor'' dedi. Bu durumun ne olduğuna açıklık getiren Financial Times,  geçmişteki döviz krizlerini önceden haber veren yüzde 50 eşiğinin oldukça ilerisinde olduğu anlamına geliyor.

Dolar kurunun geleceğine dair: "Dolar sonrası bir dünya geliyor" başlıklı bir yazıya yer veren Financial Times, "Para birimi güçlü görünebilir ancak zayıf tarafları artıyor." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön