19 / 04 / 2024

''Güçlü dolara aldanmayın, zayıflıkları artıyor'' diyen Financial Times uyardı! Acele etmeyin! Sadece hazır olun

''Güçlü dolara aldanmayın, zayıflıkları artıyor'' diyen Financial Times uyardı! Acele etmeyin! Sadece hazır olun

Arz ve talep  dengesinde bozulmaların yaşanması ile gözler dolara çevrildi. Bu konuda Financial Times; ''Dolar güçlü görünebilir ama zayıflıkları artıyor'' diyerek, yatırımcıları hazır olmaları konusunda uyardı.



GÜÇLÜ DOLARA ALDANMAYIN!

Financial Times, Dolar, güvenli liman statüsünden faydalanıyor gibi görünüyor, ancak yatırımcılar ABD varlıklarını satın almak için acele etmiyor. Bu tablo, ABD ekonomisine yönelik bir güven oyu değil.Temel dengesizlikler dolar için kötü sonuçlara yol açıyor. ABD'de cari hesap açığı, 1960'tan bu yana yalnızca bir kez geçtiği yüzde 5 eşiğine yakın.

 Güçlü dolara aldanmayın, zayıflıkları artıyor diyen Financial Times uyardı! Acele etmeyin! Sadece hazır olun

Döviz rezervlerinin dolar payı şu anda yüzde 59'da. Bu da 1995'ten bu yana en düşük seviyede. Dijital para birimleri her ne kadar hırpalanmış görünse de uzun vadeli alternatif olmaya devam ediyor."

Aynı zamanda bu yazı, "Bu yüzden güçlü dolara aldanmayın. Dolar sonrası dünya geliyor." ifadeleriyle tamamlandı.

Dolar coştu, altın tuzla buz! Uzmanlar uyarıyor! Bu gelişmeler yaşanırsa altın ve dolar böyle olacak

Dolarda 20 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam görenlerin aklını alacak! Çabuk bakın...

Yastık altında doları olanlar dikkat! Dolarda son durum: İlk gören kazançlı çıkacak

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön