16 / 04 / 2024

Gül Proje, Gül İnşaat ve Gül Yapı'dan gayrimenkul kampanyası!

Gül Proje, Gül İnşaat ve Gül Yapı'dan gayrimenkul kampanyası!

Gül İnşaat, Gül Proje ve Gül Yapı gayrimenkul sektörüne ivme katacak ortak bir kampanyaya imza atıyor. Buna göre; kampanya dahilindeki konut projelerinde yüzde 20 indirim ya da % 20 peşinat, 120 ay vade ve % 0,70 faiz oranı ile ev sahibi olmak daha kolay hale geliyor.



Gül İnşaat, Gül Proje ve Gül Yapı gayrimenkul sektörüne ivme katacak ortak bir kampanyaya imza atıyor. Buna göre; kampanya dahilindeki konut projelerinde yüzde 20 indirim ya da % 20 peşinat, 120 ay vade ve % 0,70 faiz oranı ile ev sahibi olmak daha kolay hale geliyor.



İnşaat sektörüne büyük ivme kazandıracak olan bir kampanya da Gül İnşaat, Gül Proje ve Gül Yapı'dan geldi. Güçlerini birleştirerek ülke ekonomisini ve inşaat sektörünü güçlendirmek ve konut edindirmeyi kolay hale getirmek amacıyla düzenlenen kampanyaya göre; Gül İnşaat, Gül Proje ve Gül Yapı projelerinden yüzde 20 indirim ya da % 20 peşinat, 120 ay vade ve % 0,70 faiz oranı ile banka kredisiyle ev sahibi olmak mümkün.


Ağustos ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanyaya dahil olan Gül İnşaat, Gül Proje ve Gül Yapı projeleri arasında; Kalekent, Güneşli Park Gardenya, Viraİstanbul, Kübist Park Residence, Gülpark Yaşam, Kavaklı Konakları, Eyüp Palas, Özgür Residence, Avcılar Park, Liv Büyükçekmece, Nursan Konakları ve Liv Marmara bulunuyor. 


Büyük kampanyanın ekonomiye ve inşaat sektörüne sağlayacağı katma değer sayesinde inşaat sektörünün ciddi bir ivme kazanması hedefleniyor. 




Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ülke ekonomisini ve inşaat sektörünü güçlendirmek ve konut edindirmeyi kolay hale getirmek amacıyla düzenlenen kampanyaya göre; bu şirketlerin projelerinden yüzde 20 indirim ya da yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0.70 faiz oranlı banka kredisiyle ev sahibi olmak mümkün.


Ağustos ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanyaya dahil olan projeler arasında; Kalekent, Güneşli Park Gardenya, Viraİstanbul, Kübist Park Residence, Gülpark Yaşam, Kavaklı Konakları, Eyüp Palas, Özgür Residence, Avcılar Park, Liv Büyükçekmece, Nursan Konakları ve Liv Marmara bulunuyor. 



Milliyet



Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gül Proje, Basın Ekspres Yolu üzerindeki yeni projesine start verdi. Ön taleplerin toplanmaya başlandığı Gül Proje Express, Basın Ekspres'te yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor. Proje, firmanın Güneşli bölgesindeki üçüncü büyük inşaatı olmasıyla da bölgeye büyük değer katıyor. 1 + 1 ve 2+1 daire seçenekleriyle beraber talebe göre şekillendirilebilen daire alternatifleri sunan "Gül Proje Express,' yatırımcıya büyük kazanç sunuyor. 100 bin metrekare inşaat alanı olan 658 rezidans ve 41 cadde dükkanı olarak inşa edilen 'Gül Proje Express', 19 ve 29 katlı iki blok ile bölgenin en avantajlı projesi olma özelliği taşıyor. E-5 ve TEM otoyollarına yakın lokasyonuyla ulaşım kolaylığı sunması yanı sıra projenin üst katlarındaki dairelerde deniz manzarası hakim. Projenin daire teslimlerinin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor. Gül Proje, 2010 yılından bu yana bölgede inşa ettiği "Güneşli Park Konut ve AVM Projesi' ve 'Güneşli Park Gardenya'dan sonra 3'üncü projesi olan 'Gül Proje Express' ile Basın Ekspres ve Güneşli çevresini fark yaratan projeleriyle dönüştürmeye devam ediyor. 




Karar


Haber Habertürk'te şöyle yer aldı;


Gül İnşaat, Gül Proje ve Gül Yapı ülke ekonomisini ve inşaat sektörünü güçlendirmek ve konut edindirmeyi kolay hale getirmek amacıyla bir araya geldi.


Düzenlenen kampanya kapsamında; Gül İnşaat, Gül Proje ve Gül Yapı projelerinden yüzde 20 indirim ya da yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0.70 faiz oranı ile banka kredisiyle ev sahibi olmak mümkün. Ağustos ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanyaya dahil olan projeler arasında; Kalekent, Güneşli Park Gardenya, Viraİstanbul, Kübist Park Residence, Gülpark Yaşam, Kavaklı Konakları, Eyüp Palas, Özgür Residence, Avcılar Park, Liv Büyükçekmece, Nursan Konakları ve Liv Marmara bulunuyor.


Habertürk


Geri Dön