26 / 04 / 2024

Gültepe'nin imar planları askıya çıktı!

Gültepe'nin imar planları askıya çıktı!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının askıya çıkmasının ardından muhtarlar ve vatandaşların sorularına cevap verdi. 



İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 300 hektarlık bir alanı ve 14 mahallede yer alan Gültepe imar planlarının askıya çıkmasından sonra Toros Sosyal Tesisleri’nde vatandaş ve muhtarlarla buluştu. Milliyet'te yer alan habere göre; Batur, teknik heyetiyle birlikte imar planlarının ve kentsel dönüşümün nasıl yapılacağını anlattı, sorulara yanıt verdi. 

Gültepe imar planlarının hem Konak hem de  İzmir  Büyükşehir Belediye meclislerinde oybirliğiyle kabul edildiğinden bahseden Başkan Batur, kentsel dönüşümün siyaset üstü olduğundan bahsederek, şu açıklamalarda bulundu:

‘Birlikte Konak’

“En başında ‘Birlikte Konak’ dedik, bu işte birlikteyiz. Kentsel dönüşümü gerçekleştirmeye talibim. Yaptığımız planlar gerçekten Gültepe’ye yakışıyor. Her şeyi samimiyetle ve şeffaf bir şekilde yapıyoruz. Dedikodulara kulaklarınızı tıkayın. Ağzımdan çıkmayan hiç bir söyleme inanmayın. Genel Başkanımızın da beni Konak’a göndermesinin en büyük nedeni kentsel dönüşüm.”

Gültepe imar planları oy birliği ile kabul edildi!


Geri Dön