23 / 04 / 2024

Gümüş dibe çakıldı! 20 doların altında...

Gümüş dibe çakıldı! 20 doların altında...

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı gittikçe devam ediyor. Gümüş dibe çakıldı. Ons fiyatı 20 doların altına düştü. Gümüşte son dakika...



GÜMÜŞ DİBE ÇAKILDI

Çin’deki zayıf büyümenin küresel risk iştahını da azaltması ile birlikte dolara olan talep artarken altın ver gümüş fiyatlarına baskı artıyor ve talebin azalmasına neden oldu.

Ons altın fiyatı yüzde 2 oranında  gerileyerek 1.777 dolar seviyesine kadar yaklaştı.  Milyonlarca kişi gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip  ediliyor.

 Gümüş dibe çakıldı! 20 doların altında... 

Gümüş fiyatlarında günlük kayıp yüzde 3'ü  geçti. Geçen hafta içinde 21 dolar seviyesine yaklaşarak 29 Haziran sonrası en yüksek seviyeyi gören gümüş bugün 20,17 dolardan güne başladı.

Mart ayında Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle yıl içi zirveye çıkan gümüş fiyatı Nisan itibarı ile düşüşe geçti ve bugünkü kayıpla beraber Ağustos ayı kazancını da geçerek düşüşe geçti.

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç TL? Gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte son dakika gümüş fiyatları 17 Ağustos 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön