24 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları yükselecek mi? 2022 gümüşün yılı mı olacak? Ünlü analistten flaş tahmin!

Gümüş fiyatları yükselecek mi? 2022 gümüşün yılı mı olacak? Ünlü analistten flaş tahmin!

Bigpara Hürriyet köşe yazarı Stratejist Eral Karayazıcı, gümüş fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki gümüş yükselecek mi? İşte yatırımcıların merak ettiği o sorunun yanıtı...



Gümüş fiyatları geçtiğimiz cumadan beri yukarı yönlü seyrediyor. Gümüş fiyatlarındaki yukarı yönlü harekete dikkat çeken Eral Karayazıcı, gümüşün Mart ayının başında 27 doları gördüğünü belirtti. Gümüşün, geçtiğimiz günlerde ise 20.5 dolara kadar gerilediğini aktaran Eral Karayazıcı, buradan yukarı dönerek 21,70'e ulaştığını dile getirdi. 

Gümüş fiyatları yükselecek mi? 2022 gümüşün yılı mı olacak? Ünlü analistten flaş tahmin! 

ALTIN VE GÜMÜŞTEKİ OLUMLU SEYRİN DEVAMI GELİR Mİ? 

Altın ve gümüşte olumlu seyrin devam edip etmeyeceğine ilişkin açıklamalarda bulunan Karayazıcı, senenin ikinci yarısında dolar endeksinde aşağı yönlü riskleri çok daha baskın bulduğuna dikkat çekerek, geride bıraktığımız 1-1.5 yılda önemli bir prime imza atıldığının altını çizdi. 

Karayazıcı, doların dünyada değer kaybetmesiyle, altın ve gümüşün dolar bazlı fiyatlarda senenin ikinci yarısında yukarı yönlü bir seyrin daha olasılıklı olduğunu belirtti. 

Aynı zamanda gümüşün 20.5 doların altına gerileyip gerilemeyeceğiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Eral Karayazıcı, "Elbette her senaryonun her zaman şansı vardır. Ama ben var olan bilgi setiyle özellikle de enerji fiyatlarında agresif bir artışla karşılaşmadıkça; altın ve gümüşte 2022 yılı özelinde en düşük seviyelerin gümüşte geçen hafta, altında ise dün test edilen seviyelerde işaretlenmiş olabileceğini, bundan sonra 2 yukarı bir aşağı şekilde ilerlebileceğini düşünüyorum" diye konuştu. 

Altının sır perdesi aralanıyor! Herkesi heyecanlandıracak açıklamalar şimdi geldi!

Dolar 16 lira barajını yıktı! Doları olanlar dikkat! 4 aylık kayba inanamayacaksınız!

Kripto paralarda büyük sarsıntı! Kağıttan ev dağılıyor mu? Kripto kazançları düşecek mi?

Dolarda bomba tahmin! Piyasalarda yer yerinden oynayacak! Dolar 24 TL'yi geçer mi? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön