27 / 04 / 2024

  Alya Teras ön talep

  Alya Teras ön talep

Akkuş Gayrimenkul'un Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Teras'ta ön talep toplamaya başlandı...

Alya Teras'ta teslimler başladı!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markaları arasında yer alan BOSS4 Gayrimenkul tarafından İstanbul Levent’te inşa edilen ‘Alya Teras' projesinde teslimleri başladı. Tek blok halinde yükselen projede 129 konut ve 8 ticari ünite yer alıyor. 

Alya Teras’ta yılın son fırsatı!

Akkuş Group’un Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasına sahip Alya Teras’ta yatırımcılar için yılın son fırsatı sunuluyor.

Alya Teras'ta kişiye özel ödeme fırsatı!

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Teras, yatırımcı dostu ödeme seçenekleri ile konut sahibi yapıyor.

Levent Alya Teras'ta ön talep toplanıyor!

Akkuş Gayrimenkul'un Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Teras'ta ön talep toplamaya başlandı...

Alya Teras ön satışa çıktı! 

Akkuş Group, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün en yeni projesi olan Alya Teras, ön satışa sunuldu. 

Alya Teras fiyat listesi! 

İstanbul’un merkezinde Levent’te konumlanan Alya Teras projesinde ön talep toplanıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede isteğe göre 1+1 ile 2+1 daireler birleştirilerek 3+1 daire imkanı da sunuluyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Alya Teras dairelerinin fiyat listesi...

Alya Teras nerede? 

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Teras nerede? 

Alya Teras ön talep topluyor! Yeni proje!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe Alya markasıyla çok sayıda proje hayata geçiren ve kısa sürede sektörün en yenilikçi markaları arasına giren Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul’ün yeni projesi Alya Teras için ön talep topluyor.

Okkalar İnşaat Alya Park teslim tarihi!

Alya Park Sitesi'nde yer alan konutlar Mayıs 2013'te teslim edilecek, projede fiyatlar 205 bin liradan başlıyor

Alya Park'ta 205 bin liraya 2 oda 1 salon!

Alya Park Evleri'nde fiyatlar 205 bin liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor

Royal Park Kurtköy Teras Evler'de 240 bin TL'ye! Hemen teslim!

Royal Park Teras Evler'de yer alan konutların fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor

Alya Elit Evleri Ümraniye'de 390 bin TL'den başlayan 3+1'ler!

Ümraniye'de yer alan Alya Elit Evleri'nde 3+1 daireler 390 bin TL'den satılıyor. Ekşioğlu Yapı'nın hayata geçirdiği Alya Elit Evleri'nde daire teslimleri hemen yapılıyor...

Teras Antakya Konutları'nda 269 bin liraya 4 oda 1 salon!

Teras Antakya Evleri'nde fiyatları 169 bin liradan başlıyor, proje kapsamındaki konutların Aralık 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi konut alternatifleri yer alıyor.

  Alya Teras ön talep Haberi

  Alya Teras ön talep

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe Alya markasıyla projeler üreten Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Teras'ta ön talep toplamaya başladı.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Büyükdere Caddesi'ne yakın konumlu 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine sahip 129 daire ve 8 dükkandan oluşan projenin yatırım ve oturum odaklı yatırımcılara hitap ettiğini söylüyor.