24 / 04 / 2024

  Ataşehir Atatürk Mahallesi imar planı

  Ataşehir Atatürk Mahallesi imar planı

Ataşehir İlçesi, Atatürk Mahallesi, 1885 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Ataşehir Atatürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Atatürk Mahallesi, 3387 ada, 1 parselin bitişiğindeki alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Evi’ni onardı!

Atatürk’ün talimatıyla 1936’da hizmete alınan Çubuk Barajı ve Atatürk Evi’nin eski görüntüsünden eser kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi mirasa sahip çıktı, 26 yılın çöpünü temizledi ve onardı.

Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesi Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketinin!

Ankara Büyükşehir Metropol İmar A.Ş., Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla girdiği Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesini kazandı...

Ataşehir Atatürk Mahallesi plan tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, Atatürk Mahallesi, 1885 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Ataşehir Toplu Konut Alanı Atatürk Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, Toplu Konut Alanı Atatürk Mahallesi, 3386 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda millet bahçesi için yıkım başladı!

Eskişehir'de Atatürk Stadı'nın yıkımı başladı. Stadın yerine millet bahçesi gelecek. Yıkım ihalesini kazanan müteahhit Hüseyin Din. konuyla ilgili açıklama yaptı...

Eskişehir Atatürk Stadı'nın yıkım protokolü imzalandı! Millet bahçesi oluyor!

Eskişehir Atatürk Stadı, millet bahçesi oluyor. Stadın millet bahçesine dönüştürülmesi kararı sonrası yıkım için protokol imzalandı.

Atatürk Orman Çiftliği yapılaşmaya açılıyor!

Atatürk Orman Çiftliği'nin (AOÇ) belirlenen arazisi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile AOÇ tüzel kişiliğine bir külfet ve yükümlülük getirmemek kaydıyla, Ankara Büyükşehir Belediyesine, 29 yıllığına ve bedelsiz olarak tahsis edilecek

Atatürk Orman Çiftliği Ankara Büyükşehir'e devredilecek!

Ankara'da yer alan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi Ankara Büyükşehir Belediyesine devredilecek.

Yenikapı Atatürk Havalimanı metrosu tamamen yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), modern metro sistemine geçişinin ilk adımı olacak olan ve 30 yıl önce hizmete giren M1 Yenikapı-Atatürk Havalimanı hattının kapasitesini artırmak için bir proje geliştirdi. 

Adana Atatürk Spor Salonu'nda sona gelindi!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 5.7 dönüm arsa üzerinde 10 bin metrekare kapalı alana sahip Atatürk Spor Salonu inşa ediliyor. Projede sona yaklaşıldı.

  Ataşehir Atatürk Mahallesi imar planı Haberi

  Ataşehir Atatürk Mahallesi imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Ataşehir İlçesi, Atatürk Mahallesi, 1885 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24 Ocak 2019 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Ataşehir İlçesi, Atatürk Mahallesi, 1885 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı 7 Haziran 2019 tarihinde askıdan inecek.

İmar planı için...