19 / 04 / 2024

  İngiltere ev fiyatları 2022

  İngiltere ev fiyatları 2022

İngiltere'de ev fiyatları son zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Konut fiyatları yüzde 9,8 oranında arttı.

Böyle ev ilanı görülmedi! Ev alana savaş jeti hediye ediliyor! 

İngiltere'de ev almak isteyenler sıra dışı bir ilanla karşılaştı. Ev alana savaş jeti de hediye ediliyor. İşte o ev ilanı...

Yurtdışından konut alma fikri artıyor! Türkler son yıllarda en çok İngiltere’den ev alıyor...

Türkiye’de son senelerde yükselen ev fiyatları, artan kredi maliyetleri, yurtdışında ev alma fikrini daha cazip hale bir hale getiriyor. Buna göre İstanbul’da bir ev fiyatına Avrupa’dan da ev alınabildiğini kaydeden yatırımcılar, başta İngiltere olmak üzere Avrupa’dan ev sahibi oluyorlar. İşte ayrın

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Ev fiyatlarıyla ilgili bomba gelişme! Fiyatlarda düşme oldu hemen bakın acil bakın

Herkesin gözü kulağı ev fiyatlarından gelecek haberlerde. İngiltere'de ev fiyatlarıyla ilgili ise bomba bir gelişme yaşandı. Olayın detayları haberimizde...

İngiltere'de ev fiyatları neden artıyor? 

İngiltere'de konut fiyatları giderek artıyor. İngiltere Merkez Bankası yetkilileri, İngiltere'de ev fiyatlarındaki artışın daha büyük alan edinme isteğinden meydana geldiğini dile getirdi.

Londra'da ev kiralarında sert düşüş!

İngiltere'nin başkenti Londra'da ev kiraları son 11 yılda en büyük düşüşünü yaşadı. 

Cenk Tosun, Acarkent'ten ev aldı!

İngiltere’nin Everton takımına transfer olan futbolcu Cenk Tosun, Acarkent'ten ev aldı...

İngiltere'deki en ücra ev 1,5 milyon sterline satılıyor!

İngiltere’dei dağlık Lake District bölgesinde bulunan Skiddaw House adındaki 2 katlı ve 6 odaya sahip ev, ülkedeki yerleşim yerlerine en uzak konut olma özelliğine sahip. Görüş mesafesinde tek bir yapının bulunmadığı konut 1,5 milyon sterlinden (17 milyon TL) satışa sunuldu. 

Ay'da ev inşa etmenin maliyeti ne kadar?

İngiltere’de bir finans kuruluşu, ilk Ay gayrimenkul rehberini yayınladı. Gayrimenkul rehberinde Ay'da ev inşa etmenin maliyeti hesaplandı. 

İngiltere'de ilk kez ev sahibi olacaklara müjde!

İngiltere Maliye Bakanı Rishi Sunak yaptığı açıklamada konut sektörünün de desteklenmesi için ilk kez ev sahibi olacaklar için yüzde 5 depozito karşılığında konut kredisi ile ev sahibi olabilmenin mümkün olacağını söyledi.

İngiltere'de bir baba kızları için ağaç ev inşa etti!

İngiltere'nin Watford kentinde yaşayan Joe Rackley isimli bir baba, kızları 3 yaşındaki Tabitha ve 3 aylık Rosa için ağaç ev inşa etti...

Demet Şener ve Cenk Küpeli Londra'da ev aldı!

İngiltere aşkları, 2 ay önce evlenen Cenk Küpeli-Demet Şener çiftine Londra’dan yeni bir ev aldırdı.

2.2 milyonluk ev kardeşleri mahkemeye düşürdü!

İngiltere'deki üvey kardeşler miras kalan 2.2 milyonluk ev için mahkemelik oldular.

  İngiltere ev fiyatları 2022 Haberi

  İngiltere ev fiyatları 2022

İngiltere'de konut fiyatları yükseliyor. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İngiltere'de ev fiyatları aralık ayında Temmuz 2007 yılından bu zamana kadar en çabuk yükselişi yaşadı.

İngiltere'de Halifax tarafından derlenip yayınlanan veriler baz alındığında, İngiltere'de ev fiyatları aralık ayında 2021 senesininin aynı ayına göre yüzde 9,8 arttı. 

Aralık ayında konut fiyatları kasım ayına oranla yüzde 1,1 yükseldi. 

2021 senesinin hepsinde ortalama ev fiyatı 24 bin 500 sterlin yükselerek 276 bin 91 sterlin seviyesine ulaştı. Bu Mart 2003 yılından bu zamana kadar ki en büyük artış olarak kaydedildi.

Halifax konut fiyatlarına ilişkin bulunduğu öngörüsünde, 2022 senesinin ev fiyatlarında artışın devam edeceğini, ancak bunun 2020 ve 2021 senesindeki artışlara göre daha yavaş seyretmesini tahmin ediyor.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 10.4 attı!

İngiltere'deki konut fiyat...