19 / 04 / 2024

  YDA Grup ciro hedefi

  YDA Grup ciro hedefi

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, 2017 sonunda konsolide cirolarını yaklaşık yüzde 20 artıracaklarını öngördüklerini ifade etti.

YDA Grup uzun vade finansmanlarını kapattı!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Grubumuz geçen yıl 14 milyar lira aktif büyüklüğe ulaştı. Geçen yıl şehir hastaneleri, havaalanları gibi uzun vade finansmanları kapattığımız için rahattık" dedi.

YDA Grup, cirosunu yüzde 20 artıracak!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, 2017 sonunda konsolide cirolarını yaklaşık yüzde 20 artıracaklarını öngördüklerini ifade etti.

YDA Grup'un 2017'deki yatırımları artarak devam edecek!

YDA Group, özellikle yap-işlet-devret ve kamu özel iş birliği modelleriyle hayata geçirdiği projeleriyle uluslararası arenada da dikkat çekiyor.

YDA Grup'tan SDÜ öğrencilerine tavsiyeler!

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Kulübü düzenlediği "İnşaat Sektörünün Mühendislik Eğitiminden Beklentileri" konulu bir etkinlikle inşaat sektörünün önde gelen firması YDA Grup yöneticilerini, öğrencilerle buluşturdu.

Park Avenue Yenimahalle ev fiyatları!

Park Avenue Yenimahalle ev fiyatları 440 bin liradan başlangıç gösteriliyor. YDA Grup projesi Park Avenue Evleri'nde ilk etap bu yıl Temmuz ayında teslim ediliyor...

YDA Group gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

YDA Group Ankara’da yatırıma devam edecek. Başarılı projelerde talep sorunu olmadığını belirten YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, gayrimenkul sektöründeki projelerini anlattı.

YDA Grup 5 bin konut üretmeyi hedefliyor!

YDA Grup, Sign of the City Awards 2015'te; 'En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı' ve 'En Yeşil Bina' kategorilerinde ödüle değer görüldü.

Söğütözü Residence nerede?

YDA Grup imzası ile hayata geçirilen Söğütözü Residence projesi toplam 6 blok halinde yükseliyor. 3 bloğu ticaret biriminden oluşacak olan Söğütözü Residence nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.

Park Avenue güncel fiyat listesi!

YDA grup imzası ile yükselen Ankara Park Avenue Evleri 'nde yer alan dairelerin 2017 yılının Temmuz ayı içerisinde yapılması öngörülüyor. İşte Park Avenue güncel fiyat listesi...

The İstanbul Veliefendi ödeme planı!

YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzası ile inşa edilen The İstanbul Veliefendi Konutları 15 blok ve 1 rezidans şeklinde tasarlandı. İşte The İstanbul Veliefendi ödeme planı...

The İstanbul Veliefendi'de 3+1 daireler 1 milyon 200 bin TL'ye!

YDA Grup ile Kuruluş İnşaat ortaklığında hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi İstanbul Zeytinburnu'nda yükseliyor. The İstanbul Veliefendi'de son 3+1 ve 4+1 dairelerin satışı devam ediyor.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi iletişim!

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede son 110 dairenin satış süreci devam ediyor.

YDA Grup The İstanbul Veliefendi Evleri!

YDA Grup The İstanbul Veliefendi Evleri İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Projede yer alan daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

  YDA Grup ciro hedefi Haberi

  YDA Grup ciro hedefi

2017 yılında yaşanan tüm zorluklara rağmen YDA Grubu’nun olumlu bir yıl geçirdiğini belirten YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, 2017 sonunda konsolide cirolarını yaklaşık yüzde 20 artıracaklarını öngördüklerini söyledi.

Milliyet Gazetesi’nde yer alan habere göre; Arslan, yeni yılda ise hizmete açacakları iki şehir hastanesi projeleri ve yapımı devam eden Dalaman Uluslararası Havalimanı Yeni Terminal Binasıyla da ülke ekonomisine katkı sunmayı sürdüreceklerini ifade etti. Arslan, şöyle konuştu:

“Kamu özel ortaklığı iş birliği modeli yapımına devam ettiğimiz ve toplamda yaklaşık 2 milyar Euro’luk yatırım yaptığımız Kayseri, Manisa, Konya ve Şanlıurfa Şehir Hastanelerinin yanı sıra önümüzdeki dönemlerde planlanacak yeni şehir hastanelerinin paydaşlarından biri olmak hedeflerimiz arasında. Türkiye’deki PPP yatırımları dünyanın ilgi gösterdiği bir model oldu. 4 hastane 2 de havaalanının olduğu PPP yatırımlarımızı...