25 / 04 / 2024

0 Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi

0 Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi

Selçuklu Belediyesi'nin yaptığı açıklamada Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin Mayıs ve Kasım aylarında olmak üzere 2 taksitte ödendiği ve vatandaşların ödemelerini hızlı ve zaman kaybetmeden internet bankacılığı ve ATM’lerden de yapabilecekleri hatırlatıl

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme adımları!

Konut, işyeri, arsa ve araziler için ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisinde 2. taksit ödeme dönemi ay sonunda bitiyor. İşte emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme adımları..

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksitinde son 15 gün!

Gayrimenkul sahiplerinin ödemekle mükellef olduğu emlak ve çevre temizlik vergisinde 2. taksit ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor..

5 soruda dükkanların emlak ve çöp vergisi!

Kasım ayı itibari ile 2. taksit dönemi başlayan dükkanların emlak ve çöp vergisi nasıl ödenir? Dükkanların emlak ve çöp vergisi ne kadar?

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye ile Veysel Çalağan tarafından kuruldu.

Ayhan Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ayhan Şereflier ve Emine Şereflier ortaklığında 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pırlantam İnşaat Kuyumculuk Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırlantam İnşaat Kuyumculuk Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Özgür Kozahan tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mumida İnşaat Gıda Emlak Ve Şans Oyunları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mumida İnşaat Gıda Emlak Ve Şans Oyunları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Didem Araz ve Mehmet Araz ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Oberon Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oberon Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Nazif Caner Çambel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son gün bugün!

Gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren emlak ve çevre temizlik için son gün bugün olup; mesai bitimine kadar tüm ödemelerin yapılmış olması gerekiyor...

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son gün yarın!

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son gün yarın olup, hala borcunu ödememiş olan mükelleflerin yarın mesai bitimine kadar vergi borçlarını ödemeleri gerekiyor...

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri için son 3 gün!

Belediyeye her sene ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisinin ilk taksit ödemesinde son gün yaklaşıyor. Emlak ve çevre temizlik vergisi için son 3 gün kaldı...

Emlak ve çevre temizlik vergisi 5 gün sonra sona eriyor!

Gayrimenkullerin emlak ve çevre temizlik vergisi için 1. taksit dönemi 31 Mayıs tarihinde sona eriyor. Vergi mükelleflerinin vergilerini ödemeleri için son 5 günü bulunuyor...

Emlak ve Çevre temizlik vergisinde son gün uyarısı!

Osmaniye Belediyesi,2017 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi (ÇTV) ilk taksit ödemesi konusunda vergi ödemesi yapacak olan vatandaşları uyardı.

0 Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi Haberi

0 Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ilk taksitlerinin ödeme süresi 2 Haziran’da sona eriyor. Selçuklu Belediyesi tarafından vatandaşların ödemelerini hızlı ve zaman kaybetmeden internet bankacılığı ve ATM’lerden de yapabilecekleri hatırlatıldı.


Konya Merkez Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin Mayıs ve Kasım aylarında olmak üzere 2 taksitte ödendiği hatırlatılarak; “Mükelleflerimiz 2 Haziran 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar emlak vergisinin ilk taksitini, TC kimlik numarası veya mükellef sicil numarası ile Selçuklu Belediyesi hizmet binası veznelerine, Konya Büyükşehir Belediyesi Koski Binası’nda bulunan Selçuklu Belediyesi veznelerine nakit veya kredi kartı ile ödeyebilirler. Ayrıca vatandaşlar kredi kartı ile yapılan işlemlerde isterlerse anlaşmalı bankaların kartlarına 6 taksite kadar ödeme imkanından faydalanabilirler. Ayrıca Türkiye’nin her yerindeki postanelerden 474142 nolu posta çeki hesabına mükellef...