26 / 04 / 2024

10 milyon dolarlık müze

10 milyon dolarlık müze

Eskişehir'e önemli yatırımlar yapan Polimeks şimdi de müze kuruyor. 10 milyon dolara mâl olacak müzenin 2017 yılının sonunda açılması planlanıyor.

10 milyon dolarlık müze açıldığı köyü sanat merkezine dönüştürdü!

Ressam Hüsamettin Koçan, Baksı Müzesi'yle doğup büyüdüğü köyü uluslararası bir kültür ve sanat merkezi haline getirdi. Çoruh Vadisi'ne bakan tepede kurulu müze sayesinde köyden kente göç durdu, Fransa'dan bile turist geldi

Dev şirketten 10 milyon dolarlık yatırım! 100 kişiye 100 bin dolar

Dünyanın hemen hemen her yerinde kullanılan Airbnb, dünyanın en çılgın yerlerini yaratmak için 10 milyon dolarlık yatırım yapacak. 

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

Heidi Klum'un 10 milyon dolarlık malikanesinin kapısını çaldılar!

Bir dönem fırtanalar estiren model Heidi Klum'un 10 milyon dolarlık malikanesinin kapısını çaldılar...

Heidi Klum'un Bel-Air'deki 10 milyon dolarlık lüks malikanesi!

Bu ay boyunca hasta olduğu için kendine koronavirüs testi yaptıran model Heidi Klum, testin sonucunu Bel-Air'deki 10 milyon dolarlık evinde bekliyor. 8 yatak odalı 10 banyolu ev tam anlamıyla göz kamaştırıyor...

Ethica Almanya'ya 10 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Ethica Sağlık Grubu, Bakırköy'deki hastanesini 6 milyon dolarlık yatırımla 'wellness-koruyucu tıp' konseptine dönüştürmeye hazırlanıyor. Bu alanda bir zincir kurmayı planlayan grup, 2020'de Almanya'da da 10 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Vatandaşlık düzenlemesi yabancıya 10 milyar dolarlık konut sattırır!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, yabancılara gayrimenkul alımında vatandaşlık imkanı tanıyan 1 milyon dolarlık alt sınırın 300 bin dolara düşürülmesinin yıllık 10 milyar dolarlık satışın gerçekleşmesini sağlayacağını söyledi...

Katarlı Abu Issa, Türkiye'de 50 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Türkiye’de 10 milyon dolarlık yatırımı bulunan Katarlı perakende devi Abu Issa, hedef büyüttü. Abu Issa Holding CEO’su Ashraf Abu Issa, uzun vadede 50 milyon dolarlık yatırım hedeflediklerini belirtti.

Beyonce ve Jay Z, Los Angeles’tan 93 milyon dolarlık malikane alacak!

Beyonce ve Jay Z, Los Angeles’ta 93 milyon dolarlık bir malikane satın almaya hazırlanıyor.10 yatak odası ve 20 banyosu bulunan malikanede güzellik, masaj, fitness ve sinema salonları, 10 araçlık garaj, havuz, şelale, basketbol ve tenis sahaları mevcut.

Sinop'a 10 milyon dolarlık yatırımla AVM yapılacak!

Sinop Örsan Tekstil'im nışımdığu 0 bin dönümlük alana Sinop'un ilk AVM'si yapılacak. 10 milyon dolarlık yatırımla yapılacak AVM'nin içinde 103 mağazanın bulunacağı belirtiliyor.

Ofton İnşaat'tan 10 milyon dolarlık satış!

Ofton İnşaat, Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 Fuarı'nda Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli ve Elysium Serenity Kandilli projeleri nezdinde büyük bir başarı yakalayarak toplam 10 milyon dolarlık satış elde etti.

Beyttürk İnşaat, Cityscape Fuarı’nda 10 milyon dolarlık satış yaptı!

Beyttürk İnşaat, Körfez ülkelerinin yatırımlarını Türkiye’ye yöneltmeleri için faaliyetlerine hız veriyor. Dubai’de, 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Cityscape fuarına katılan Beyttürk 10 milyon Dolarlık satış gerçekleştirdi.

Siyahkalem KÖY Cityscape'te 10 milyon dolarlık satış yaptı!

İstanbul ilinin Zekeriyaköy ilçesinde bulunan KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in icra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, Cityscape Global Fuarı'nda 15 birimde 8 ile 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını açıkladı.

Siyahkalem Dubai'de 10 milyon dolarlık satış yaptı!

İstanbul Zekeriyaköy'deki KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, Cityscape Global Fuarı'nda 15 birimde 8 ile 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını açıkladı.

10 milyon dolarlık müze Haberi

10 milyon dolarlık müze

Eskişehir'e önemli yatırımlar yapan Polimeks şimdi de müze kuruyor. Polimeks Başkanı Erol Tabanca'nm çağdaş dönem eserlerinden oluşan resim ve heykel koleksiyonunu sergileme fikrinden doğan proje, Eskişehir'in 'UNESCO Dünya Mirası' listesinde yer alan Odunpazarı ilçesinde yer alacak. Tabanca, "Otel ve alışveriş merkezi de olacak. Sanat ve sosyal yaşamın buluştuğu küçük bir kompleks yapacağız" dedi. 


3 bin metrekare 


Odunpazarı tarihi bir bölge olduğu için Anıtlar Kurulu'ndan proje için onay bekleniyor. İnşaatma yakın zamanda başlanacak. 1.5-2 yılda da bitmesi planlanıyor. 3 bin metrekareyi geçen bir alana kurulu olacak. Müze, otel ve alışveriş merkezi olarak düşünüldüğünde kompleks, toplamda 10 milyon dolara mâl olacak. Tüm projeyi Polimeks üstlendi. Bu proje sayesinde Eskişehir'de oluşan yerel turizm trendinin daha da güçlenmesi bekleniyor. 


Japon mimar tasarladı 


Müzenin tasarımı dünyaca ünlü Japon...