16 / 04 / 2024

1+1 dairelerin tercih edilme sebepleri

1+1 dairelerin tercih edilme sebepleri

Türkiye’de 1+1 ev patlaması yaşanıyor. Peki ama neden? Özel hayatın mahrumiyeti korunsun ancak olayın sosyal ve güvenlik boyutu alarm veriyor. Nereden çıktı bu evler? Dünyadaki uygulamaları nasıl, uzmanlarına sorduk.

Nokta Ankara'da 4+1 dairelerin fiyatı 2 bin 100 TL'den başlıyor!

Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara'da 4+1 dairelerin fiyatı 2 bin 100 TL'den başlıyor.

Türkler 3+1 daireleri tercih ediyor!

Konut arayışında yeniliği seven Türk halkı, konut arayışında en çok 3+1 daireleri tercih ediyor. 

Yeni İmar Yönetmeliği ile 1+1 dairelerin fiyatı arttı!

1+0 dairelerin inşaatını yasaklayan Yeni Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği ile 1+1 dairelere olan ilgi arttı. Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü bu durumun 1+1 daire fiyatlarının arttığını söyledi..

İstanbul'da 2+1, Anadolu'da geniş ev tercih edildi!

Şubatta başlatılan kampanya seferberliğinde 50 bin konut satışa çıktı. Kampanyada İstanbul'da en çok 2+1 daireler tercih edildi. Anadolu'da 150 metrekare üstü evler vatandaşlar tarafından rağbet gördü.

Gaziantep'in yeni konut alanlarına ihtiyacı var!

EVA Gayrimenkul Değerleme uzmanlarından Ercan Keskiner, Gaziantep'in yeni konut alanlarına ihtiyaç olduğunu ifade etti. Keskiner, ikamet için en çok 3+1 ve 4+1 dairelerin tercih edildiğini ifade etti.

Gayrimenkulde 2+1 dairelere talep arttı!

Uptown İncek Satış Direktörü Evren Acar, inşaat sektöründe artık 2 +1 dairelerin 3 +1 ve 4 +1 dairelere göre daha çok tercih edildiğini söyledi.

Boşananlar 2+1 daireleri tercih ediyor!

Uptown İncek Satış Direktörü Evren Acar, inşaat sektöründe artık 2+1 dairelerin 3+1 ve 4+1 dairelere göre daha çok tercih edildiğini söyledi.

Markalı konut projelerinde 2+1 dairelere talep arttı!

Uptown İncek Satış Direktörü Evren Acar, markalı projelerde artık 2+1 dairelerin 3+1 ve 4+1 dairelere göre daha çok tercih edildiğini söyledi.

İnşaat sektöründe 2+1 dairelere talep arttı!

Uptown Incek Satış Direktörü Evren Acar, inşaat sektöründe artık 2+1 dairelerin 3+1 ve 4+1 dairelere göre daha çok tercih edildiğini söyledi. Acar, son dönemlerde özellikle markalı konut projelerinde bir anda değişim olduğunu belirtti.

Kulak Kent projesinde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı!

Hızlı gelişimiyle Adananın parlayan yıldızı olan Yüreğir'de yükselen Kulak Kent projesine 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Proje 1+1'den 4+1'e 696 konuttan meydana geliyor.

İzmir'de en çok 1+1 ve 2+1 konut tercih ediliyor!

1+1 ve 2+1 konutların tercih edildiğini söyleyen İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu "Artan eğitim düzeyi ve bireyselleşme sebebiyle özellikle büyükşehirlerde yaşayan gençler ailenin yanından ayrılarak ciddi bir konut talebi yaratıyor" dedi

İşte 1+1 dairelerin tercih edilme sebebi!

Türkiye’de 1+1 ev patlaması yaşanıyor. Peki ama neden? Özel hayatın mahrumiyeti korunsun ancak olayın sosyal ve güvenlik boyutu alarm veriyor. Nereden çıktı bu evler? Dünyadaki uygulamaları nasıl, uzmanlarına sorduk.

Papatya Park Residence 1+1 dairelerin fiyat listesi!

1140 adet daire, 40 adet ticari alandan oluşan Papatya Park Residence projesinde ilk etap satışları devam ediyor. Papatya Park Residence 1+1 dairelerin fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

1+1 dairelerin tercih edilme sebepleri Haberi

1+1 dairelerin tercih edilme sebepleri

Google ya da her hangi bir arama motoruna girip “1+1 günlük kiralık” yazdığınızda, karşınıza ne çıkıyor biliyor musunuz? Tam 106 bin sonuç! İstanbul’da gül resmi üzerine “Günlük-gecelik kiralık” yazan mı dersiniz yoksa kandil ve şarap kadehi fotoğrafı eşliğinde Akdeniz evleri mi? Türkiye’nin dört bir yanındaki 1+1 evler, yani bir yatak odası bir oturma odasından oluşan konutlar revaçta. Büyük şehirlerde yeni yapılan toplu konutlarda 1+1 evlere ağırlık verilirken, eski 3+1 evlerde yeniden dizayn edilerek 1+1’e dönüştürülüyor. Peki ama neden? Resmi kayıtlara göre 25 bini aşan 1+1 evleri kim, neden tercih ediyor? İşin özel hayat kısmı bir tarafa ama kayıt dışı ekonomi ve güvenlik, sosyal yapı sorunları da dikkat çekiyor.


FLAT AND SHARE AKIMININ YANSIMASI


Aslında her şey de olduğu gibi Batı’da başlayan...