26 / 04 / 2024

11 İlçeye 11 Okul

11 İlçeye 11 Okul

Tekirdağ'da 11 İlçe 11 Okul projesi sürüyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, proje kapsamındaki Muratlı ilçesindeki Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulu’nun inşaat hazırlıklarını yerinde izledi.

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

Seat Tarraco eylül ayı fiyatlarını görenler inanamadı! Her şeye zam geldi bir ona gelmedi! 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Seat Tarraco eylül ayı fiyatlarından yeni haber var. Seat Tarraco eylül ayı fiyatları kaç lira oldu? İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Adana Ceyhan'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana Ceyhan Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, ilçeye bağlı Gaziosmanpaşa'da bulunan 4 bin 920 metre büyüklüğündeki arsayı icradan satışa çıkardı. Arsanın bedeli 11.1 milyon TL olarak belirlendi.

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediyesi, Toplu Konut Projesi için çalışmalara başladı. İlçeye yeni yaşam alanı sunacak projenin 2021'nin sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. 

TOKİ'nin İzmir Kiraz'daki projesine onay!

TOKİ tarafından 300 bin metrekare alanda hayata geçirilmesi planlanan hastane, konut ve ticarethane planları onaylandı. Belediye Başkanı Saliha Özçınar, “İlçeye yatırımların önü açılacak” diye konuştu.

Caner Can: Çamlıdere müzeler şehri olacak!

İlçeye kazandırdığı 10 müzeye yeni dönemde yenilerini ekleyeceklerini söyleyen Başkan adayı H.Caner Can, Çamlıdere’nin müzeler şehrine dönüşeceğini söyledi.

Küçükçekmece’ye 5 metro hattı gelecek!

Binali Yıldırım, Küçükçekmece’ye ilişkin projelerini sıraladı: Kanal İstanbul’la küresel güç olacağız. Yeşille maviyi buluşturacağız. İlçeye 5 adet metro hattı daha kazandıracağız diye açıklama yaptı.

Bursa Selçukbey yeni mahalle konağına kavuştu!

İlçeye yeni mahalle konakları kazandırmaya devam eden Bursa Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi Mahalle Konağı'nın inşaatını tamamladı.

Sivas Kangal'a polis merkezi binası yapılacak!

Sivas Kangal Belediyesi tarafından ilçeye polis merkezi amirliği hizmet binası inşa edilecek. İlçeye kazandırılacak olan Kangal Polis Merkez Amirliği binası için protokol imzalandı.

Tekirdağ'da "11 İlçeye 11 Okul" Projesi tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yapımını tamamlayarak devir teslim ve açılış töreni düzenledi.

Kastamonu'da 3.6 milyon TL'ye satılık gayrimekul!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı, Merkez İlçeye bağlı Kuzeykent Mahallesi Kuruçay Mevkiinde bulunan gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor..

İzmir'e nefes aldıran ulaşım projeleri!

İzmir'de dev yatırımların temeli atıldı. İlçeye nefes aldıracak projelerin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

11 İlçeye 11 Okul Haberi

11 İlçeye 11 Okul

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 11 İlçe 11 Okul projesi ile ilgili Muratlı ilçesindeki çalışmaları yerinde inceledi.


Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçe 11 Okul projesinin Muratlı ayağını da yerinde inceledi. Eğitime verdiği önemi her fırsatta dile getiren ve bu doğrultuda 11 İlçe 11 Okul projesine tam destek veren Başkan Albayrak, Muratlı ilçesinde yapılacak Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulu’nun temel atma hazırlıklarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Başkan Tepe’den bilgi alan ve hazırlıkların hızla devam ettiğin yerinde gören Albayrak, “Eğitim her şeyin başında gelir. Doğru ve yerinde bir eğitimle çocuklarımız geleceğin parlayan ışıkları olacak. Geleceğimizi aydınlık yarınlara, emin ellere teslim etmek için eğitim şart. Muratlı İlçesi’nde temelini atacağımız ilkokulumuzun inşaatını ziyaret ettim. 11 İlçe 11 Okul Projesi ile eğitime...