18 / 04 / 2024

11. Mahalle yatırım değeri

11. Mahalle yatırım değeri

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe' sinde yer alan 11. Mahalle projesi 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Gül İnşaat 11. Mahalle ne zaman teslim?

Konut yatırımında Ruslar yüzde 44,4'lük artışla lider oldu! Türkiye'den ilk 5 ayda 5 bin 723 adet konut aldılar!

Ocak-mayıs döneminde yabancıların konut yatırımında Ruslar yüzde 4,4'lük artışla öndeliğini devam ettirirken, Suudi Arabistan ise yükselişi sürdürerek 11'inci sıraya yükseldi.

Yatırım araçları haftalık performansını artırdı!

Yatırım Araçları Yüksek Performansla Haftayı Tamamladı: Hisse senetleri yüzde 10, dolar yüzde 11,9, altın yüzde 11,8 değer kazandı. İşte ayrıntılar...

Spor hisselerine yatırım yapanlar Eylül ayını kayıpla geçirdi! En çok kazandıran takım 4 büyüklerden hangisi oldu?

Eylül ayında borsada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ. yüzde 34,9, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği yüzde 20,4, Fenerbahçe Futbol AŞ yüzde 11 ve Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımları yüzde 5,1, yatırımcısına kaybettirdi.

Devir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Devir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine İlknur Sürekli tarafından kuruldu.

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 11 milyon 528 bin 989 TL sermaye bedeli ile Tuquoise Investments II B.V tarafından kuruldu.

Yabancılardan Türkiye'de gayrimenkule 11 ayda 3,9 milyar dolar yatırım!

Doğrudan yatırım girişlerindeki azalış, Kovid-19 salgını ile beraber başka bir boyuta ulaştı. Türkiye'ye gayrimenkul hariç net doğrudan sermaye girişi 2020'de ilk kez eksiye düştü, yani gayrimenkul hariç doğrudan sermaye hareketinde net çıkış gerçekleşti.

Hasan Akgün'den 2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı!

Çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle muhtarlarıyla buluşarak “2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirdi.

Trabzon Yatırım Adası 14 bin kişiye istihdam sağlayacak!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, tamamlandığında yaklaşık 14 bin kişinin istihdam edileceği ve 11 milyar dolarlık katma değer sağlaması beklenen Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde geleceğin sektörleri olarak tanımlanan sektörlerin bulunacağını kaydetti.

Yatırımcılar nasıl bir yatırım enstrümanı hayal eder?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Yatırımcılar nasıl bir yatırım enstrümanı hayal eder?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

Hangi yatırım enstrümanı, ne vaat ediyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından “Hangi yatırım enstrümanı, ne vaat ediyor?” başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

EBRD'den Türkiye'ye yatırım vaadi!

"EBRD Başkanı Suma Chakrabarti: Türkiye'ye tamamen ve uzun vadeli olarak bağlıyız. Hiç kimsenin aklında EBRD'nin Türkiye'deki ilerleyişine ilişkin bir şüphe olmasın Türkiye'ye son 10 yıl içerisinde yaklaşık 11,5 milyar avronun üzerinde yatırım yaptık.''dedi.

Arsa yatırımının 11 püf noktası!

Kazançlı bir yatırım için arsa almak yatırımcılar tarafından en çok kullanılan bir enstrümanıdır. Peki arsa alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte arsa yatırımının 11 püf noktası...

Nisan'da 451 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan ayında 451 yatırım teşvik belgesi verildi. Belge alan projelerin sabit yatırım tutarı 11 milyar 921 milyon 2 bin 21 lira olarak açıklandı.

11. Mahalle yatırım değeri Haberi

11. Mahalle yatırım değeri

Yüzde 72'si yeşil alandan oluşan proje toplam 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten meydana geliyor. Proje toplam 29 bin 918 metrekare arsa alanına yayılıyor. 


11. Mahalle ev seçenekleri

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon, ve 5 oda 2 salondan oluşan daire tipleri bulunuyor.


Beylikdüzü 11. Mahalle sosyal yaşam alanları

Ortak seçenekleri içerisinde yaşam alanları arasında fitness, sauna, yüzme havuzu yer alıyor.


Onbirinci Mahalle hangi yapımcı firma tarafından oluşuyor?

Proje Gül İnşaat imzasına sahip.


11. Mahalle Rezidans nerede yükseliyor?

Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe'sinde bulunuyor.


Onbirinci Mahalle Evleri fiyat

Daire fiyatları 350 bin TL - 850 bin TL arasında değişiyor.


11. Mahalle yatırım değeri

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


Gül İnşaat...