25 / 04 / 2024

1+1 mi stüdyo mu

1+1 mi stüdyo mu

Konut dünyanın çok az ülkesinde bizde olduğu kadar yatırım enstrümanı olarak algılanır… Konutun yatırım ve tasarruf enstrümanı olarak algılandığı ülkeler açısından Türkiye’nin önünde tahmin ediyorum İngiltere ve ABD vardır…

Konutta kredi yüzde 1’in üstüne çıktı!

Koronavirüs süreciyle beraber açılan ucuz para muslukları, birer birer kapanmaya başladı. Konut ve otomobil tarafında da kredi oranları yüzde 1’in üstüne çıktı.

Stüdyo daireler tamamen tarih oldu!

Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe giren yeni imar yönetmeliğiyle yapımı durdurulan stüdyo daireler artık tamamen tarih oluyor. Kira getirisi isteyen yatırımcılar son dairelere büyük talep gösterince 1 senede hem stüdyoların fiyatı arttı hem de stok bitme noktasına geldi.

Ankara'da 1+0 daire artık yasak!

Ankara'nın yeni imar yönetmeliğine göre artık 1+0 stüdyo daireler yasalandı. Yeni imar yönetmeliği Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından hazırlandı...

Stüdyo MIA projesi geliyor!

Stüdyo MIA projesi İzmir Gaziemir'de hayata geçiriliyor. 50 adet 1+1 ve stüdyo şeklinde daire ve işyerlerinden meydana gelen proje 1.200 metrekare arsa alanına sahip. 

Stüdyo ve 1+1 daireler bulundukları siteye zarar mı veriyor?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "stüdyo ve 1+1 daireler" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Stüdyo daireleri yasaklayan yönetmelik 1 Ekim'de yürürlükte!

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor. Stüdyo dairelerin yapımına yasak, toplam kat alanlarına ilişkin de yeni düzenlemeler getiren Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, 1 Ekim'de yürürlüğe girecek.

1+1 daire yapımı yasaklandı mı 2017?

3 Temmuz'da Resmi Gazete'de yer alan Yeni İmar Yönetmeliği ile 1+0 (stüdyo tipi) dairelerin yapımı yasaklandı. Peki, aynı yönetmelik ile 1+1 daire yapımı da yasaklandı mı?

Stüdyo daireler için ruhsat kuyruğu!

Türkiye’de 1 Ekim'de yürürlüğe girecek Planları Alanlar İmar Yönetmeliği kapsamında, stüdyo dairelerin üretimine son verilecek. Müteahhitler, yönetmelik öncesi 1+0 projelerine ruhsat alabilmek için belediyelere koştu.

Stüdyo dairelerin fiyatları düştü!

İmar yönetmeliğinin 1 Temmuz’da değişmesiyle birlikte 1+0 stüdyo daire satış fiyatlarında fırsat doğdu. Stüdyo dairelerin fiyatları düştü.

Stüdyo daireler tarihe karışıyor!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Taslağı ile ile stüdyo daireler tarihe karışıyor. Hakan Erilkun 1+1 ve 2+1 dairelerin fiyatlarında yüzde 10’un üzerinde değer artışı yaşanacağını söylüyor.

Hem oturum hem de yatırım için stüdyo ve 1+1 daireler daha cazip!

Konut almak isteyenler için ekonomik açıdan daha ulaşılabilir olan stüdyo ve 1+1 daireler, amorti süreliğinin kısalığı nedeniyle de hem konutta oturmak hem de yatırım yapmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilmeye başlandı.

Stüdyo 24 projesinin kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Stüdyo 24 projesinin kesin kabulünün yapıldığını açıkladı.

Unikonut ve Stüdyo 24'ün değerleme raporları!

Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 4. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Unikonut ve Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Stüdyo 24'ün değerleme raporu yayınlandı.

1+1 mi stüdyo mu Haberi

1+1 mi stüdyo mu
Yazının devamı için...