20 / 04 / 2024

11. Yapı Malzemeleri fuarı adana

11. Yapı Malzemeleri fuarı adana

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 11. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri İş ve İnşaat Makineleri Fuarı'nda yaptığı açıklamada Adana’nın nitelikli konutlara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Sadıkoğlu tarafından açıldı.

Mertinox Yapı Malzemeleri Almanya yolcusu!

Bahaş Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Mertinox Yapı Malzemeleri 11-15 Mart tarihlerinde Almanya'da düzenlenecek olan Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı'nda son teknoloji ürünlerininin tanıtımını yapacak. 

GLL İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLL İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Güllü tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Bahçeşehir, 2.Kısım Mahallesi, Boğazköy Caddesi'nde kuruldu.

Taca Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taca Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Canan Çerçi tarafından 200 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Ardıçlı Sokak'ta kuruldu.

Ferzem İnşaat ve Yapı Malzemeleri Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferzem İnşaat ve Yapı Malzemeleri Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kenan Demir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Tuzla, Aydıntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Kernek İnşaat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kernek İnşaat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi, Harun Karadağ, Ferhat Özdemir, Kemal Irmak ve İsmail Öz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Venüs Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahittin Baş ve Serhat Doyurur ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Çarşı Caddesi'nde kuruldu.

URN İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

URN İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Raşit Uran tarafından 200 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Fatih, Ayvansaray Mahallesi, Çetik Papuçlu Sokak'ta kuruldu.

Gençöz Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençöz Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Genç tarafından 60 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Sancaktepe, Fatih Mahallesi, Yakacık Caddesi'nde kuruldu.

Esda Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Emlak Tekstil ve Kırtasiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esda Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Emlak Tekstil ve Kırtasiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Semiha Bilmez tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Eyüp, Çırçır Mahallesi'nde kuruldu.

Avcı Yapı Malzemeleri Proje Mühendislik Elektrik ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcı Yapı Malzemeleri Proje Mühendislik Elektrik ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nayil Şen tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

CRC Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliyat Harfiyat Komisyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CRC Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliyat Harfiyat Komisyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Emin Uğur tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Tessat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tessat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sinan Şenol, Osman Kılınç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

11. Yapı Malzemeleri fuarı adana Haberi

11. Yapı Malzemeleri fuarı adana

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın nitelikli konutlara ihtiyacı olduğunu belirtti.


TÜYAP, ÇUFAŞ ve Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve TÜYAP Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen 11. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri İş ve İnşaat Makineleri Fuarı’nda stantları gezen Başkan Sözlü, yaptığı değerlendirmede fuara olan katılımın yüksek olmasının fuarın amacına ulaştığını belirtti.


Stantların birçoğunu ziyaret eden Başkan Sözlü, inşaat sektörünün günümüz Türkiye’sinde gözde sektörlerden bir tanesi olduğunu vurgularken kentsel dönüşüm konusuna dikkat çekti. Kentsel dönüşümde Adana Büyükşehir Belediyesi olarak yapı müteahhitleri ve vatandaş arasında bir köprü olduklarını ifade eden Başkan Sözlü, Adana’da her zaman için önceliklerinin şehri korumak olduğunu kaydetti.

Stantları ziyaretinde kentsel dönüşüm projelerini inceleyen Başkan Sözlü, Türkiye’de konut sayısından ziyade niteliğin arttırılmasından yana olduğunu belirterek, “Kentsel dönüşüm Türkiye’de moda...