19 / 04 / 2024

12. insana saygı ödülleri

12. insana saygı ödülleri

Vestel Şirketler Grubu, 2012 yılında Türkiye'nin önde gelen insan kaynakları portalı Kariyer.net üzerinden aldığı tüm iş başvurularına yanıt vererek işe alım süreçlerini kısa tuttuğu için 12. İnsana Saygı Ödülleri'nde İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.

Şua İnşaat'tan akıllı kentler için akıllı bina tasarımı: Elite Concept!

İnşaat sektöründe 28 yıldır çok sayıda yeni nesil projeye imza atan Şua İnşaat, akıllı şehirler için akıllı projelere yatırım yaparak çevreye duyarlı ve insana saygılı yapılar inşa ediyor.

Gazze'de İnsana Layık Ev projesiyle 12 evin tadilatı yapıldı!

Türk Kızılay ve Gazze Destek Derneğinin yürüttüğü ortak projeyle 12 aile, onarılarak yenilenen konutlarına kavuştu.

Elite Concept sosyal donatı ve peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor!

İnşaat sektöründe 26 yıldır çevreye ve insana saygılı bir yaklaşımla proje geliştiren Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de yer alan son projesi Elite Concept’te enerji ve su tasarrufu sağlayan doğaya dost akıllı ev sistemi kullanıyor. 

Veysel Eroğlu, Nevşehir'e temel atma ve açılış törenleri için ziyarette bulundu!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Katılımcı bir şekilde insan hak ve özgürlüklerini esas alan, onları koruyan, insana saygılı, insan haysiyetini koruyan anayasa yapmak için kolları sıvadık.

thyssenkrupp Asansör Türkiye, İnsana Saygı Ödülü'nü aldı!

İnternet üzerinden yapılan iş başvurularının yüzde 98’ini 13 gün içinde yanıtlayan thyssenkrupp Asansör Türkiye, Kariyer.net İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia'ya İnsana Saygı ödülü!

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia, Eventus Fuarcılık tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde Kariyer.net tarafından “İnsana Saygı” ödülüne layık görüldü.

Dumankaya'ya İnsana Saygı Ödülü!

Dumankaya, iş başvurularını en hızlı ve en yüksek oranda yanıtlayan şirketler arasında yer alarak İnsana Saygı Ödülü’nü almaya hak kazandı. İnsana Saygı Ödül töreninde Dumankaya adına ödülü Kurumsal Gelişim Grup Müdürü Metin Marangoz aldı.

Vaillant Türkiye İK ekibine 4. İnsana Saygı Ödülü verildi!

Vaillant Group Türkiye, kariyer.net ana sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde aldığı ödülle, aralıksız olarak dördüncü kez "İnsana Saygı Ödülü"nün sahibi oldu.

42 Maslak LEED Gold sertifikası aldı!

Bay İnşaat tarafından, doğaya ve insana saygılı hizmet anlayışıyla inşa edilen 42 Maslak, “Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED)”Sertifikası’nı bu kez Gold seviyesinde aldı.

Rönesans Holding İnsana Saygı Ödülü aldı!

İnsan kaynaklan platformu Kariyer.net' in ana sponsorluğunda düzenlenen 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında düzenlenen törende, İnsana Saygı Ödülleri'nin 2014 yılı sahipleri belli oldu.

Vestel İnsana Saygı Ödülü'ne layık görüldü!

Vestel Şirketler Grubu, 2012 yılında Türkiye'nin önde gelen insan kaynakları portalı Kariyer.net üzerinden aldığı tüm iş başvurularına yanıt vererek işe alım süreçlerini kısa tuttuğu için 12. İnsana Saygı Ödülleri'nde İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.

Filli Boya, WWF Dünya Saati kampanyasına destek veriyor!

Daima “yaşadığı çevreye ve insana saygı” bilinciyle hareket eden Filli Boya, iklim değişikliğine karşı farkındalık yaratmak için kurum çalışanları, iş ortakları ve hedef kitlelerini WWF'nin Dünya Saati kampanyasına davet ediyor

Hayat Meritlifeta 173 bin 775 TL'ye! Sıfır faizle!

Dekon İnşaat; çevreye, doğaya ve insana saygıyı yüksek standartlara taşıyan yaşam alanları yaratmaya devam ediyor. Hayat Meritlife projesi bu yaklaşımın son göstergesi olarak öne çıkıyor. Projede 64 metrekare olarak tasarlanan 1 oda 1 salon evlerin fiyatl

12. insana saygı ödülleri Haberi

12. insana saygı ödülleri


İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında Kariyer.net'in insan kaynakları alanındaki başarılı çalışmalarını öne çıkarmak amacıyla düzenlediği ödül töreni Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti.


Vestel’in sektördeki gücü ve başarısının en önemli unsurlarından birinin insan kaynağı olduğunu belirten Vestel İnsan Kaynakları Direktörü Semih Süslü şunları söyledi:


“Dost teknoloji vaadimiz, sadece müşterilerimiz için değil çalışanlarımız ve çalışan adaylarımız için de geçerli. İşe alım ekibi olarak Vestel’e yapılan her iş başvurusunu hassasiyetle inceleyerek adaylara hızlı yanıtlar vermeye çok önem veriyor ve başvuru süreçlerinin her aşamasında adayları mutlaka bilgilendiriyoruz. Bu durum, adaylar açısından bakıldığında da süreci kısalttığı ve stresi azalttığı için oldukça önemli.”


İnsan kaynaklarının çeşitli süreçleriyle ilgili bugüne kadar pek çok ödül aldıklarını belirten Süslü, “İnsan Kaynakları stratejimizin kurumsal itibarımız açısından önemli bir gösterge olduğunun bilincinde...