24 / 04 / 2024

14. GYODER Gayrimenkul Zirvesi

14. GYODER Gayrimenkul Zirvesi

Sektördeki önemli isimleri ve uzmanları bir araya getirecek Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından gerçekleştirilen Gayrimenkul Zirvesi'nin 14.'sü 3 Aralık'ta Hilton Bomonti İstanbul Hotel'de gerçekleşecek.

2014 GYODER Gayrimenkul Zirvesi 3 Aralık'ta!

GYODER Gayrimenkul Zirvesi' nin 14.'sü bu yıl' 1/100.000'den 1/1000'e Gayrimenkul Sektörü temasıyla 3 Aralık 2014 tarihinde Hilton Bomonti istanbul Hotel' de gerçekleştirilecek...

Bursa'da ve İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenlere fırsat: 2+1, 3+1 konutlar satılıyor!

Bursa Yıldırım ve İstanbul Sancaktepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul satılıyor. Peki iki büyükşehirde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Kaç aylık hane geliriyle ev alınırsa piyasa normaldir?

GYODER Gayrimenkul Zirvesi bu sene 18. kez, 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. İşte 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi'nden 15 sonuç! 

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

GYODER Başkanı Kalyoncu, kiraları düşürecek yeni konut modelini duyurdu!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını buluşturan 18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim tarihlerinde İstanbul düzenlendi. Zirvede konuşan GYODER Başkanı Kalyoncu, İstanbul’da konut stoğunun yüzde 10’unu hedeflediklerini söyledi.

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi start aldı! Gayrimenkul sektörü konuşuldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneğince düzenlenen GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve aynı zamanda, çok sayıda davetli katılım sağladı

GYODER’den gayrimenkul sektörü için iki yeni proje! 25 Ekim'de açıklanacak! 

“Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosuyla 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde GYODER’in sektör paydaşlarıyla beraber gerçekleştireceği iki yeni projeye ilişkin ayrıntılar da duyurulacak.

Konut dışı gayrimenkul satışları yüzde 29,6 yükseldi!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini üçer aylık dönemler şeklinde değerlendirdiği, ‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2022-1. Çeyrek Raporu’nu yayınladı. Rapora göre, son çeyrekteki konut satışları, bir önceki çeyreğe oranla yaklaşık yüzde 21,

Ankara Altındağ Belediyesi 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla 14 gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Hacettepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Konut sektörünün 2021 yılı 4. çeyrek karnesi!

“Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini 3'er aylık periyotlar şeklinde masaya yatıran ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2021 4. Çeyrek Raporu'na göre konut satışı 2021 4. çeyrekte tarihin en yüksek seviyesine ulaştı.

Ankara'da 476.7 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Mamak Etimesgut, Gölbaşı, Pursaklar, Çankaya ve Yenimahalle'de yer alan 14 adet gayrimenkulü 476 milyon 704 bin 491 TL bedelle satışa çıkardı.

Konut sektörünün 3. çeyrek karnesi!

“Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini 3'er aylık periyotlar şeklinde inceleyen ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2021 3. Çeyrek Raporu'na göre yabancıya konut satışı Eylül'de tarihin en yüksek rakamını gördü. 

14. GYODER Gayrimenkul Zirvesi Haberi

14. GYODER Gayrimenkul Zirvesi

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından gerçekleştirilen Gayrimenkul Zirvesi'nin 14.'sü 3 Aralık'ta Hilton Bomonti İstanbul Hotel'de gerçekleşecek.  Sektördeki önemli isimleri ve uzmanları bir araya getirecek zirvede inşaat sektörüyle ilgili sorulara yanıt aranacak. GYODER Başkan Yardımcısı Haluk Sur, zirvenin, Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün uluslararası yatınm kriterlerine ve normlarına uygun şekle gelmesinde önemli rol oynadığım söyledi. Sur zirvede gündeme gelecek konular için şunlari söyledi: "Zirvede; iş sağlığı ve güvenliği konusunda yaşanan bir takım trajik olayları, bunun dışında sektörle ilgili 'Sanayi mi İnşaat mı' ekonomi gayrimenkul ve inşaat sektörü üzerinden büyümeli mi büyümemeli mi" gibi konular tarüşüacak. Sektörle ilgili doğru bilinen yanlışları veriler ve araştırmalar üzerinden ortaya koyacak olan zirvede, gündeme gelecek hususlann Türkiye'nin yalan geleceğine, ekonomisine ve inşaat...