16 / 04 / 2024

14 şehre hızlı tren

14 şehre hızlı tren

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 14 büyükşehirin hızlı tren ayağı ile birbirine bağlanacağını söyledi, yüksek hızlı tren hattının merkezi ise başkent Ankara olacak...

52 kente daha yüksek hızlı tren geliyor! Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan YHT müjdesi!

Ulaşım çalışmalarına yenisini ekleyecek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 52 şehre daha yüksek hızlı tren yapılacağını ilan etti. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Araç başına düşen hızlı şarj istasyonunda Avrupa birincisiyiz!

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Türkiye'de şarj istasyonu sayısının hızla arttığını belirterek, "8 bin 861 şarj noktası var. Her 14 araca bir hızlı şarj (DC) noktası düşüyor. Araç başına düşen DC şarj noktası açısından Avrupa’da 1. sıradayız" dedi.

Ankara-İzmir Hızlı Tren projesiyle ilgili son dakika gelişmesi! Seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren projesi tamamlandığında Ankara İzmir arası 14 saat olan seyahat süresinin 3 saat 30 dakikaya düşeceğini söyledi. 

ŞOK’ta hızlı şarj başlığı 399 TL’ye, yağ çözücü 17,95 TL’ye, 3’lü servis seti 14,95 TL’ye düştü!

ŞOK, çok beğenilen büyük indirim kampanyasının 15 Ağustos’ta sona ereceğini duyurdu. Bu doğrultuda, ŞOK’ta hızlı şarj başlığı 399 TL’ye, yağ çözücü 17,95 TL’ye, 3’lü servis seti 14,95 TL’ye düştü. İşte 15 Ağustos Salı ŞOK fiyat listesi...

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Dünyanın en hızlı bilgisayarı! İşte Apple MacBook Pro özellikleri

Yeni MacBook Pro, Apple'ın M2 Pro ve M2 Max yongalarıyla dünyanın en hızlı 14 inç dizüstü bilgisayarı. Destansı pil ömrü,  onu kullanan profesyoneller için neredeyse harika tasarlanmış.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı: YHT kapasitesi artacak! İşte 14 Nisan 2022 Yüksek Hızlı Tren bileti fiyat listesi...

Ulaştırma Bakanlığı bayram yaklaşırken seyahat planı yapanlara güzel haberi verdi! Yüksek Hızlı Tren kapasitesi arttırılacak! Peki, Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet fiyatları ne kadar? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ankara-İstanbul hızlı tren hattı mesafesi 14 dakika kısalıyor!

Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında yapımı devam eden Demirköy mevkisindeki T26 Tüneli'nin şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul YHT hattında Bozüyük-Bilecik arasında bulunan tünel bittiğinde 14 dakikalık bir zaman kazanılacağını belirtti...

5 yıl içinde 42 şehre hızlı tren gidecek!

Hükümet, Türkiye'nin dört bir yanını yüksek hızlı ve hızlı tren hatları ile donatmak adına 5 yılda 39 milyar euro harcama yapacak. 

Binali Yıldırım: 14 şehir hızlı trenle birbirine bağlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Nüfusumuzun yüzde 55'inin yaşadığı 14 şehri 2023 hedefleri içerisinde hızlı trenle birbirine bağlayacağız" dedi.

Lütfi Elvan: 5 yılda 15 şehre daha hızlı tren gelecek!

Ulaştırma, denizcilik ve haberleşme bakanı Lütfi Elvan, nüfusun büyük bir kısmını kapsayan 15 ilin önümüzdeki beş yıl içerisinde yüksek hızlı demir yolu hattıyla buluşacağını açıkladı.

5 yılda 15 şehre daha hızlı tren gidecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, nüfusun büyük bir kısmını kapsayan 15 ilin önümüzdeki beş yıl içerisinde yüksek hızlı demir yolu hattıyla buluşacağını açıkladı. elvanın verdiği bilgiye göre 2015 yılında radikal projeler hayata geçe

Bülent Arınç'tan Kahramanmaraş'a hızlı tren müjdesi!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kahramanmaraş'ın sadece bir tarım kenti olmaktan çıkıp koskoca bir sanayi şehri haline geldiğini belirterek, şehre yüksek hızlı trenin de geleceğini söyledi.

14 şehre hızlı tren Haberi

14 şehre hızlı tren


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Türkiye nufüsunun yüzde 40'ının yaşadığı 14 şehir 5 yıl içinde hızlı tren hattıyla birbirine bağlanacak.


5 yıl içerisinde Türkiye nufüsunun yüzde 40'ının yaşadığı 14 şehrin yüksek hızlı tren hattı ile birbirine bağlanacağını açıkladı.


Yıldırım, "Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Türkiye'nin nüfus olarak yüzde 40'ına tekamül eden 14 büyükşehrini hızlı tren ağıyla birbirine bağlamış olacağız" diye devam etti.


Bakan Yıldırım'ın bahsettiği 14 büyükşehir, Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Bursa, Kocaeli, Balıkesir, Konya, Afyonkarahisar, Uşak, Manisa, Kırıkkale, Sivas ve Yozgat.


Yüksek hızlı tren hattının merkezi başkent Ankara olacak.


Binali Yıldırım bugüne kadar 1100 kilometre hızlı tren hattı yaptıklarını söyledi.


ANKARA-İSTANBUL HIZLI TREN SEFERLERİ


Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren hattı ise bu yıl sonunda hizmete girecek.


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara-İstanbul yüksek hızlı...