27 / 04 / 2024

15 temmuz 2016 darbesi inşaatı nasıl etkileyecek

15 temmuz 2016 darbesi inşaatı nasıl etkileyecek

Darbe girişimi, ülke ekonomisine inancını sürdüren iş dünyası temsilcilerinin yatırımlarında herhangi bir değişikliğe yol açmadı.

15 Temmuz 1500 TL destek ödemesi hesaplara geçti mi?

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirdiği darbe girişimi, Türk Milleti'nin direnişi ile ülke genelinde yaklaşık 22 saat içinde engellendi. 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve gazilerine destek ödemeleri yapılıyor.

Taksim 15 Temmuz Dijital Gösterim Merkezi açılıyor!

"15 Temmuz Milletin Zaferi" Dijital Gösterim Merkezi, 15 Temmuz'da Taksim Meydanı’nda vatandaşların hizmetine girecek.

Kahramankazan'da 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açılacak!

Kahramankazan'da inşa edilen "15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi" hizmete açılacak. Müze toplam 3 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olacak.

Emin Üstün'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı...

Feyzullah Yetgin: 15 Temmuz'da Türkiye’nin gücü bir kez daha ortaya çıktı!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün üçüncü yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı...

Ferdi Erdoğan: 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi oldu!

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla açıklamada bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, "Toplumumuzun tüm kesimleriyle cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıktığı 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi haline geldi" dedi...

Altan Elmas: 15 Temmuz'da milletimiz gerçek kutlu direniş öykümüzü yazdı!

15 Temmuz'u değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Üç yıl önce yaşanan ve unutmayacağımız 15 Temmuz hain darbe girişiminde milletimiz gerçek kutlu direniş öykümüzü yazdı." dedi...

Hafıza 15 Temmuz: Unutma Müzesi 15 Temmuz'da açılacak!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün Anadolu tarafında yapıldığı ‘Hafıza 15 Temmuz: Unutma Müzesi’ hain darbe girişiminin yıl dönümünde ziyaretçilere açılacak.

15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi'nde sona yaklaşıldı! 

15 Temmuz darbe girişimi sırasında 4’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan kalkacak F-16’ları engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan’da yapımı süren 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi’nde sona yaklaşıldı.

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı için suç duyurusu!

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nı işleten Avrasya Terminal İşletmeleri, sözleşmesi bitmesine rağmen hala işletmeye devam ediyor. Otogar Esnafları Derneği Başkanı Şahap Önal, savcılığa suç duyurusunda bulundu...

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı taşınacak mı?

4 Mayıs 2019 itibariyle otogarın 25 yıllık işletme süresi doldu. Peki şimdi ne olacak? 15 Temmuz Şehitler Otogarı taşınacak mı?

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nın yeni işletmecisi kim olacak?

İstanbul Esenler'deki 15 Temmuz Şehitleri Otogarı'nın işletme süresi 4 Mayıs'ta doldu. Otogarın yeni işletmecisinin kim olacağı ise merak konusu...

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mithatpaşa Parkı önündeki 71 dönümlük alana kurduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

15 temmuz 2016 darbesi inşaatı nasıl etkileyecek Haberi

15 temmuz 2016 darbesi inşaatı nasıl etkileyecek

Darbe girişimi, ülke ekonomisine inancını sürdüren iş dünyası temsilcilerinin yatırımlarında herhangi bir değişikliğe yol açmadı.


Darbe girişiminin ekonomiyi olumsuz etkilemesini beklemediklerini ifade eden iş adamları, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) aldığı önlemlerden memnuniyetini de dile getirdi.     


AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Başbakan Yardımcıları Mehmet Şimşek ve Nurettin Canikli'nin dünden beri yaptığı konuşmalar ile Merkez Bankası, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) ve Borsa İstanbul gibi ekonomi alanındaki önemli kurumların aldığı tedbirlerin iş adamlarını çok rahatlattığını söyledi.     



İş dünyası olarak, alınan tedbirler nedeniyle ilgililere teşekkür ettiklerini belirten Özdemir, "Aslında dünkü toplantılarda alınan kararlar çok olumluydu. Hepimizin endişe ile beklediği 'acaba ne olur?' sorusunun cevabı dün verildi. Bu sayede piyasalar, 15 Temmuz Cuma gününe yakın...