26 / 04 / 2024

150 yıllık otel Erikbeli Yaylası

150 yıllık otel Erikbeli Yaylası

Trabzon il sınırlarının kesiştiği yol üzerindeki Erikbeli Yaylası'nda bulunan ve 150 yıldır kervanlara ve yaylacılara ev sahipliği yapan tarihi otel kaderine terk edildi.

Fransa’daki 230 yıllık tarihi şato artık Türk şirketin!

Fransa’da faaliyet gösteren Ekin Grubu Tarihi ve doğal güzellikleriyle Batı Fransa’daki 230 yıllık tarihi şatonun yeni sahibi oldu... Söz konusu şatonun içerisinde  150 kişilik konferans salonu, 30 oda, sauna, özel bir restoran, hamam ve düğün salonu bulunuyor...

Alanya'da 25 yıllık otel iş makinesiyle yıkıldı!

Alanya'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde Oba Mahallesi'nde bulunan 25 yıllık 6 katlı otel, iş makinesi yardımıyla yıkıldı.

Yıllık 200 liraya konut sigortası yaptırabilirsiniz!

Evimizi korumak için konut sigortası mı yaptıralım yoksa alarm sistemi mi taktıralım? sorularına cevap arayanlar için  ortalama bir eve yıllık 150-200 TL gibi çok uygun fiyatlara konut sigortası yaptırılabiliyor...

Bergama’nın 150 yıllık tütün deposu restore ediliyor!

İzmir'in Bergama ilçesinde 150 yıllık bir tütün deposu öğrenciler tarafından restore ediliyor.

Bergama'daki 150 yıllık bir tütün deposu okula dönüştü!

İzmir’in Bergama ilçesinde yer alan 150 yıllık bir tütün deposu, İspanyol ve İtalyan iki akademisyen ile Türk öğrenciler tarafından elbirliğiyle restore ediliyor.

Marmaris’te 30 yıllık otel inşaatının bitirilmesi bekleniyor!

Marmaris’in tek deniz yolu girişi üzerinde bulunan Kızılkum Koyu'ndaki 30 yıllık otel inşaatının bir an önce tamamlanması isteniyor.

Ela Quality Resort Hotel yıllık sabit kirası TL'ye döndü!

Aktay Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından kiracı sıfatı ile işletilmekte olan Ela Quality Resort Hotel yıllık sabit kirası için döviz cinsinden eski tutarına döndü....

Kayseri'deki 586 yıllık medreseye kiracı aranıyor!

Kayseri'de Nasıreddin Mehmed tarafından 586 yıl önce inşa edilen Hatuniye Medresesi, yıllık 150 bin liraya kiraya çıkarıldı.

Hasankeyf'teki 150 yıllık mağara için imar başvurusu!

Batman'ın Hasankeyf İlçesi'ndeki 150 yıllık olduğu belirtilen mağaranın imar planı için başvuru yapıldı. Mağarada yaşayan Mehmet Tilki, mağara iskan verilmesini istiyor.

Kemeraltı'ndaki 150 yıllık bina yıkıldıktan sonra kıymete bindi!

İzmir'deki Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda yıkılan 150 yıllık binanın enkazı hala kaldırılmadı. Bir esnaf yaptığı açıklamada belediyenin önlem alarak sokağı kapattığını, binanın korunma kararı olduğu için enkazına dokunulamadığını iddia etti.

Manisa Soma'daki 150 yıllık evler restore ediliyor!

Manisa’nın Soma ilçesinde yaklaşık 150 yıllık bir geçmişinin olduğu belirtilen Çarşı Camisi’nin yanındaki Ahmet Kemahlı’dan kalma ev, restore ediliyor.

Türkiye'deki yıllık gayrimenkul işlem hacmi 150 milyar dolar!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Türkiye'de yıllık 150 milyar dolarlık bir gayrimenkul işlem hacminin söz konusu olduğunu belirtti. Ekşioğlu, sektörde 6 milyar dolarlık bir hizmet bedeli pazarı bulunduğunu ifade etti.

Mete Horozoğlu, Antakya’daki 150 yıllık konağı otele çevirdi!

Mete Horozoğlu, oyunculuktan kazandığı tüm parayı harabeye dönmüş eski bir konağa yatırdı.Antakya’daki 150 yıllık bir konağı satın alıp restore ettiren ünlü oyuncu, üç yıl süren çalışmanın ardından konağı 6 odalı butik otele çevirdi.

150 yıllık otel Erikbeli Yaylası Haberi

150 yıllık otel Erikbeli Yaylası

Kadem Ağa Giindoğdu'ya ait olan tarihçJik PalasiOteli, Kadem Ağa GündoğduTum 2000 yılında 115 yaşında iken vefat etmesi üzerine ilgisizlik ve bakımsızlık yüzünden yıkılmaya mahkûm oldu. Kadem Ağa Giindoğdu'nun sağlığında bölgenin ağalarının, beylerinin yağız delikanlılarının, otçu haftaları ve şenliklerinin toplanma merkezi durumunda olan ve binlerce insanla çifte davullu, zurnalı, kemençeli şenliklerin yapıldığı, Türk yaylacılık geleneklerinin sergilendiği Erikbeli Çelikpalas Oteli mahzun, suskun ve ölümünü bekleyen kanserli hastalar gibi çökmek üzere. Erikbeli sakinleri ise yıllardır devlet ilgilileri gelip gidiyorlar, birşeyler yazıp çiziyorlar, fakat gelinen noktanın ortada olduğunu söylüyorlar. 



Karadeniz'de...