28 / 03 / 2024

2. KOBİ Konferansı

2. KOBİ Konferansı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Türk firmalarının Katar’da adı geçmezdi, bugün Katar’da 14 milyar dolarlık proje üstlenildi” dedi. Hisarcıklıoğlu, Katar sermayesine işbirliği çağrısında bulundu.

Bakan müjdeyi verdi! KOBİ'lere 2 milyon TL'lik destek geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli teknoloji geliştiricisi KOBİ’lere ve dijital teknolojilerden yararlanmak isteyen KOBİ’lere 2 milyon TL'ye kadar destek sağlayacaklarını belirtti.

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak'ta başlıyor!

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek...

Uluslararası Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı Samsun’da yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü, ‘Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Ortaklık Projesi’ kapsamınddüzenlenen ‘Ulusal Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı’ 2-3 Aralık tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek...

2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı'nda neler konuşuldu?

"Mamur Çevre ve Gelecek", temasıyla yapılan 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı (ISL@H 2019), iki gün boyunca İslami mimari alanında çalışan uzmanları konuk etti.

Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı!

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi ortaklığında düzenlenen 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı. Konferansta sürdürülebilir kentsel gelişim konusunda farklı yaklaşımlar ele alınacak.

ERA Gayrimenkul Türkiye’ye ABD’den 2 ödül birden!

ERA Gayrimenkul Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ IBC ’de 2 ödül aldı.

Irak'ın yeniden imarı için 88,2 milyar dolar gerekli!

 Kuveyt'te düzenlenen Irak'ın Yeniden İmarı Konferansı'nda Irak'ın yeniden imarı için 88,2 milyar dolara ihtiyaç duyulduğunu belirtildi...

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap kura sonuçları açıklandı. Kura çekilişi bugün saat 13.30’da, Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

2050 yılında 2 milyar kişi konuta ihtiyaç duyacak!

İstanbul Üniversitesi tarafından düzenlenen 2. Dünya Teknoloji, İnovasyon ve Girişimcilik Konferansı'nda TOKİ porjeleri, ve akıllı şehirler konuları da ele alındı.

ERA Türkiye, ABD’den 2 ödülle döndü!

ERA Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ndan 2 ödülle döndü. 19-21 Mart tarihleri arasında Teksas’ta düzenlenen etkinlikte; Sema Akçıl ve Ahmet Akyaz ödül almaya hak kazandı.

Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı İstanbul'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 8 Haziran'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul Beyoğlu Lazzoni Otel’de düzenlenecek. Konferansta “Yeşil Yapılaşmada Kentsel Dönüşüm Fırsatı”masaya yatırılacak.

2. KOBİ Konferansı Haberi

2. KOBİ Konferansı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Katar sermayesine işbirliği çağrısında bulunarak, “Sizde para, bizde girişimci ruhu var. Bu iki ruhu birleştirelim” dedi.


Katar Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Ahmed bin Abdullah Al Mahmoud ev sahipliğinde düzenlenen 2. KOBİ Konferansı, Doha’da yapıldı. Konferansta Katar ve Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi için anlaşma imzalandı.

15 yıl önce karşılıklı ticaretin 15 milyon dolardan bugün 50 kat artarak, 700 milyona ulaştığını belirten Hisarcıklıoğlu, “Türk firmalarının Katar’da adı geçmezdi, bugün Katar’da 14 milyar dolarlık proje üstlenildi” diye konuştu. 


Katar’ın 2030 ulusal vizyonunu yakından izlediklerini, ülkenin enerjiye bağlı bir ekonomi olmaktan çıkıp, turizm ve imalata yöneldiğini kaydeden Hisarcıklıoğlu, Türk işadamları olarak en önemli beklentilerinin de Türkiye ile Körfez İşbirliği Konseyi arasındaki STA’nın hayata geçirilmesi olduğuna...