26 / 04 / 2024

2013 teslim edilecek konutlar

2013 teslim edilecek konutlar

Her yıl birçok konut projesine ev sahipliği yapan İstanbul, adeta dev bir şantiye alanına dönüştü. Satışta yaklaşık 300 bin konut olduğu tahmin ediliyor. Bunlardan birçoğu da 2013’te yeni sahiplerine kapılarını aralamaya hazırlanıyor…

Batı Yakası Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplam 11 bin 732 metrekare alan üzerinde yükselen Batı Yakası Evleri toplam 231 adet daireden oluşuyor. Proje 3 blok şeklinde yükseliyor. İşte Batı Yakası Evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı...

Ankara Çankaya projesi Mart'ta teslim edilecek!

Ankara’nın merkezindeki tek yeni proje olma özelliği taşıyan, dış mimarisiyle olduğu kadar iç mimarisiyle de fark yaratan Ankara Çankaya, sakinlerinin yaşam kalitesini artıracak özellikleriyle mart ayında teslim edilecek.

Westside Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul Konutları 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Westside Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

Kocaeli Elitium Garden Evleri 2015 Nisan'da teslim edilecek!

RGH İnşaat tarafından hayata geçirilen Kocaeli Elitium Garden Evleri toplam 33 adet viiladan oluşuyor. Projedeki konutlar 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kocaeli Elitium Garden Evleri 2015 Nisan'da teslim edilecek.

TOKİ Yalı Ataköy ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Yalı Ataköy projesi 512 adet konut, 64 adet işyeri ve 7 adet dükkandan oluşuyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ Yalı Ataköy ne zaman teslim edilecek?

İkitelli Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim edilecek?

Ayazma Emlak Konutları Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede toplam 1239 adet daireye yer veriliyor. Peki İkitelli Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim edilecek?

Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Halkalı Tema İstanbul'daki dairelerin fiyatları 323 bin TL'den başlıyor. Proje 1 milyon 550 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Axis Bayrampaşa ne zaman teslim edilecek?

Axis Bayrampaşa projesinde fiyatlar 327 bin dolardan başlıyor. Projedeki ofislerin alanları 90 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. Peki Axis Bayrampaşa ne zaman teslim edilecek?

West Side İstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

West Side İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. Proje 73 bin 800 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Peki West Side İstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

Ayazma Emlak Konut ne zaman teslim edilecek?

Ayazma Emlak Konut son başvuru tarihi 30 Ocak olarak belirlendi. Projede 0,50 faiz oranıyla 120 aya kadar taksit yapılıyor. Ayazma Emlak Konut ne zaman teslim edilecek?

Emlak Konut Ayazma Konutları ne zaman teslim edilecek?

Ayazma Emlak Konutları'nda başvuru süreci devam ediyor. Daire fiyatlarının 396 bin TL ile 1 milyon 92 bin TL arasında değiştiği Emlak Konut Ayazma Konutları ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul'da daireler 338 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.1. Etap teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Concord İstanbul 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Körfezkent 4 Evleri ne zaman teslim edilecek?

Körfezkent 4 Evleri'nde daireler 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 1096 tane daire bulunuyor. Peki satışlarının başladığı Körfezkent 4 Evleri ne zaman teslim edilecek?

2013 teslim edilecek konutlar Haberi

2013 teslim edilecek konutlar

İstanbul’un farklı semtlerinde çok sayıda konut projesi üretiliyor. Bunlardan birçoğu da 2013’te yeni sahiplerine kavuşmak için gün sayıyor. Her aile tipine ve bütçeye uygun konut projesi bulmam mümkün. Fiyatlar 130 bin TL’den başlıyor, 2-3 milyon TL’ye kadar çıkıyor… Teslime sayılı günler kala firmalar ellerinde kalan son daireleri bitirmek için uygun fiyat ve ödeme seçeneği de sunuyor. 


İşte 2013’te yaşamın başlayacağı 10 özel proje… 




1. Bahçeli Vadi’de 240 bin TL. Eylül’de teslim

Dekar Yapı tarafından Çengelköy’de yükselen Bahçeli Vadi, toplam 58 konuttan oluşuyor. 10 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede, farklı büyüklükte...