23 / 04 / 2024

2014 kasımda satışa çıkacak projeler

2014 kasımda satışa çıkacak projeler

Sonbahar'ın son ayı olan Kasım ayında da birçok konut projesi satışa çıkacak. Ankara'da, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda ve Avrupa Yakası'nda tam tamına 13 proje satışa çıkmaya hazırlanıyor.

Gayrimenkul uzmanından konut satışı açıklaması: 2018 krizinden hallice!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) bugün konut satış rakamlarını açıkladı. 2023 Kasım'da 93 bin 514 konut satılırken Gayrimenkul uzmanı Celal Erdoğdu'dan konut satışı açıklaması geldi.

TOKİ, Kocaeli’deki 39 arsayı 22 Kasım'da satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Kocaeli’de 39 adet arsayı satışa çıkaracak. Satış ihalesi 22 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Peugeot açıkladı! Peugeot E-308, Türkiye'de satışa çıktı...

Peugeot, Kasım 2023 tarihi itibarı ile 1 milyon 565 bin TL'lik fiyat ile Türkiye'de satışa sunduğu yeni Peugeot E-308 ile elektrikli model çeşitliliğini artırdığını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Çanakkale’de konut imarlı 4 arsa satışa çıktı! İhale tarihi 21 Kasım!

Çanakkale iline bağlı Ezine Belediye Başkanlığı, Ezine’de 4 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 21 Kasım olduğu açıklandı.

O ildeki 8 adet arsa satışa çıkıyor! Arsa alacaklara Kasım fırsatı! 

Afyonkarahisar Merkez'de yer alan 8 adet arsa 15 Kasım'da satışa sunuluyor. Peki Afyonkarahisar Merkez'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

O belediye bir konutu satışa çıkardı! İhale tarihi 9 Kasım!

Sinop ili, Türkeli ilçesine bağlı bir konut satışa çıkarıldı. İhale tarihi 9 Kasım olan konut, açık teklif usulüyle satılacak.

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Ankara DSİ 5’inci Bölge Müdürlüğü 7 adet arsayı satışa çıkardı!

Ankara ili, Çankaya ilçesinde bulunan Devlet Su İşleri 5’inci Bölge Müdürlüğü, 7 adet arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle gerçekleşecek satış işlemlerinin 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10.30’da yapılacağı öğrenildi.

Milli Emlak o ildeki bir adet araziyi satışa çıkardı! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim!

Amasya ili, Taşova ilçesine bağlı Taşova Milli Emlak Şefliği, bir adet araziyi satışa çıkardığını duyurdu. Satışın açık ihale usulüyle gerçekleşeceği ve ihalenin 7 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

Midyat Belediyesi 3 adet arsayı satışa çıkardı! İşte yüzölçümü bilgileri ve fiyatı...

Mardin Midyat Belediyesi, 2’si tarla olmak üzere toplam 3 adet arsayı satışa çıkardı. Tarlaların imarsız ve diğer arsanın da A-2 imarlı olduğu öğrenilirken, ihale tarihinin 2 Kasım olmasına karar verildi.

Audi A7 Sportback satışa çıkarıldı! Bu tarihleri kaçırma!

Türkiye'deki bir borç durumu nedeniyle aşağıda belirtilen mallar, satışa çıkarılmıştır. Bu mahcuz mallar arasında yer alan 2014 model Audi A7 Sportback, dikkat çekici özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir.

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

TMSF, hangi şirketi yeniden satışa çıkardı?

Tasarruf Mevduatı Sigorta (TMSF), daha önce de geçtiğimiz kasım ayında ihaleye çıkardığı Zümrüt Tekstil’i yeniden satışa çıkardığını duyurdu.

2014 kasımda satışa çıkacak projeler Haberi

2014 kasımda satışa çıkacak projeler


1- Dumankaya Fikirtepe/Dumankaya İnşaat/Fikirtepe


Dumankaya İnşaat'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçireceği Fikirtepe projesinde satışlar Kasım ayında yıkımlarla birlikte başlayacak. 


Ön talep sürecinin devam ettiği Dumankaya Fikirtepe projesinde 505 konut yer alacak. Dumankaya Fikirtepe 2 parselden meydana gelecek. 


38 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükselecek Dumankaya Fikirtepe'nin parsellerinden biri 10 bin metrekare diğer kısmı ise 13 bin metrekare olarak belirlendi. 


Dumankaya Fikirtepe iletişim

444 7 222

http://www.dumankaya.com/


2- Mavi Park/Siltaş Yapı/Maltepe


Mavi Park projesi, Siltaş Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Maltepe'de inşa edilen proje Kasım sonuna doğru satışa çıkacak. 


Altay Çeşme Mahallesi’nde konumlandırılan projede 2 blok ve bu 2 blokta toplam 58 daire yer alıyor. 


Mavi Park projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve loft olarak tasarlandı. 


Projenin sosyal yaşam alanlarında çocuk oyun alanları,...