20 / 04 / 2024

2015 Berlin Fuarı

2015 Berlin Fuarı

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya’nın ağırladığı turist sayısını arttırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı’nda yer aldı.

1. Avrupa Emlak Fuarı 30 Mart'ta Berlin'de!

1. Avrupa Emlak Ve Yatırım Fuarı 30 Mart – 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Almanya'nın Berlin şehrinde Estrella Fuar Merkezi'nde kağılarını açacak.

ATRAX 2015 Fuarı'nı bu yıl 8 bin 957 kişi ziyaret etti!

3-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Hall’de düzenlenen ATRAX 2015, profesyonel ve sektörel ziyaretçilerden oluşan profili ile dördüncü yılında da büyük bir başarı kaydetti.

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

MAPIC 2015 Fuarı'nda Turkish Brands standına yoğun ilgi!

Fransa Cannes’da 18 Kasım 2015’te kapılarını açan dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’e ilgi büyük. Fuarda Turkish Brands Standı ise uluslararası yatırımcılardan büyük bir ilgi gördü.

Emlak Fuarı 2015 yerli ve yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü!

Yeşilköy'de CNR tarafından düzenlenen Emlak Fuarı, 2015 yılında yerli ve yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

CNR Emlak 2015 Fuarı bugün bitiyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının çeşitli projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut İş Yeri Satınalma. Kiralama ve Finansman Fuarı" bugün sona eriyor.

İstanbul Maketi, CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergilendi!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut. İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı başladı.

Yatırımcılar CNR Emlak 2015 Fuarı'nda buluştu!

Yerli ve yabancı yatırımcının akın ettiği CNR Emlak 2015 Fuarı'nda firmalar projelerini sergiliyor. Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Babacan Premium CNR Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıktı!

CNR Expo’da düzenlenen emlak 2015 – konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda,2015 yılı ağustos ayında yapımına başlanan Babacan Premium projesini tanıttı.

Ofton inşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda projelerini sergiledi!

Ofton inşaat, Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Babacan Premium projesi Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

CNR Expo'daki 'Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda' Esenyurt'taki Babacan Premium projesi de tanıtıldı. İbrahim Babacan, "Projemizin ticari ve sosyal imkanları ile cazip fiyat olanakları var'' dedi.

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri CNR Emlak Fuarı'nda buluştu!

İnşaat, emlak ve gayrimenkul sektörünün zirve adresi Emlak Fuarı 2015, CNR Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Sektör temsilcilerinin yatırımcılara ve müşterilere açılan kapısı niteliğindeki fuar 8 Kasım'a kadar açık kalacak.

2015 Berlin Fuarı Haberi

2015 Berlin Fuarı

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Alanya’nın sahip olduğu turizm potansiyelini tüm yönleriyle ortaya koymayı ve bölgeyi ziyaret eden yerli-yabancı turist sayısını arttırmayı hedefliyor. Bu kapsamda Alanya için tanıtım hamlesi başlatan ALTAV ve ALTİD, 4 – 8 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşen dünyanın en etkin  turizm  fuarı olan ITB Berlin Turizm Fuarı’na 24. kez etkin katılım sağladı. Yaklaşık 189 ülkenin turizm sektörü temsilcilerinin katıldığı 49. ITB Berlin Fuarı’nda, Alanya’nın dünyaca ünlü sahillerinin yanı sıra yerel gastronomisi, arkeolojik ve doğal varlıkları ile 4 mevsim tatil fırsatı sunan zenginlikleri tanıtılıyor.

Faik Melih KAPTANOĞLU: “Dünyanın en kapsamlı turizm fuarı olan ITB Berlin Fuarı’na katılmamızın bölgemizin tanıtımına artı değer katacağına inanıyoruz.”


Fuarın bölge açısından önemli bir işlevi yerine getirdiğini söyleyen...