19 / 04 / 2024

2015 dünyanın en pahalı evleri listesi

2015 dünyanın en pahalı evleri listesi

Sizin için dünyada şu anda satışta olan en pahalı 10 evi bulduk. Bu listedeki en ucuz evi almak için üst üste 6, en pahalısına sahip olmak için ise 44 kere yılbaşındaki 50 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanmanız gerekiyor.

Dünyanın en yüksek rakımlı karayolu tüneli trafiğe açıldı!

2015 yılında Mila Dağı'nda inşasına başlanan dünyanın en yüksek rakımlı karayolu tüneli 26 Nisan Cuma günü trafiğe açıldı.

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında 46 Türk var!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'ın müteahhitlerin bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak yayınladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 2015 yılında 40 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2016 yılında 46 oldu.

Dünyanın En Büyük Uluslararası Müteahhidi listesindeki 40 Türk firma!

“Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 2014 yılında 42 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2015 yılında 40 oldu.

Türk müteahhitleri dünyanın en büyükleri arasında!

'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 2013 verilerine göre 42 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2014 yılı verilerine göre 2015 yılında 43'e yükseldi.

JLL Türkiye, dünyanın en beğenilen şirketleri arasında!

Fortune Dergisi tarafından hazırlanan ve dünyanın en çok beğenilen ilk 50 firmasının belirlendiği “Dünyanın En Beğenilen Şirketleri Listesi” 2015 sonuçları açıklandı. JLL, her sene geleneksel olarak düzenlenen listede en beğenilen şirketler arasında yer a

Dünyanın en yaşanabilir kenti Viyana!

Mercer'in internet sitesinde yayınlanan 2015 Küresel Yaşanabilirlik ve Yaşam Kalitesi Raporu’na göre dünyanın en yaşanabilir kentinin Avusturya'nın başkenti Viyana olduğu bildirildi.

Dünyanın en zenginleri arasında 33 Türk yer alıyor!

Forbes'in her yıl geleneksel olarak açıkladığı dünyanın en zenginleri listesinde Microsoft'un kurucusu Bill Gates yer aldı. Murat Ülker ise 2015'te 4.4 milyar dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengini oldu.

Dünyanın en iyi 25 otelinden biri Ürgüp'te!

Kapadokya'nın en önemli merkezlerinden Nevşehir'in Ürgüp İlçesi'ndeki Kayakapı Premium Caves- Cappadocia, 'Dünyanın En İyi 25 Oteli'nden biri seçilirken, aldığı 8 ödülle, 2015 yılınahızlı bir giriş yaptı.

Dünyanın en büyük panel radyatör üretim tesisi Çorlu'da olacak!

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi İdeal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik’in Çorlu’daki fabrikası 2015 yılı içinde dünyanın en büyük panel radyatör üretim tesisi olacak.

İstMarina’ya ‘dünyanın en iyi yapı projesi’ ödülü!

Kartal sahilinde yükselen İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014 - 2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi.

İstmarina projesi dünyanın en iyi projesi oldu!

İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi...

İstmarina Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçildi!

İstmarina Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçildi. İstMarina, Dünya’nın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi.

Dünyanın en büyük ev tekstili fuarı Heimtextil devam ediyor!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük ev tekstili fuarı olarak kabul edilen Heimtextil Fuarı'nın ikinci gününde, dünyanın önde gelen tekstil ve ev tekstili üreticileri yeni ürünlerini pazarlama imkanı buluyor...

2015 dünyanın en pahalı evleri listesi Haberi

2015 dünyanın en pahalı evleri listesi

1)VILLA LEOPOLDA / FRANSA   2 milyar 200 milyon lira


1902 yılında Belçika Kralı tarafından yaptırılmış sonra özel kişilere satılmış. 2008 yılında 500 milyon dolara alıcısı çıktı ama sonuçlanmadı. Çok az fotoğraf bulunmakla birlikte, bulunduğu bütün koy bu malikaneye ait. 






2)TOUR DE ODEON / MONACO  1 milyar 170 milyon lira


Dünyanın en muhteşem çatı katı. Havuzu, eşsiz manzarası, çılgın partileriyle tam bir Avrupa efsanesi... 





3) FAIR FIELD / HAMPTONS / ABD   731 milyon lira


Ve New York’un en iyisi! 39 yatak odası, 5 ayrı havuz, 164 kişilik özel sineması ve daha niceleri... Yıllardır satışı gerçekleşemiyor. 





4) THE PENTHOUSE / LONDRA / İNGİLTERE   585 milyon lira



Dünyanın en değerli metrekaresi bu eve ait. Bir metrekaresi tam 42 bin lira. Kurşun geçirmez camlardan,...