19 / 04 / 2024

2015 seçim sonuçları gayrimenkulü nasıl etkileyecek

2015 seçim sonuçları gayrimenkulü nasıl etkileyecek

Seçim sonuçları koalisyonu işaret edince gayrimenkul sektörü temsilcileri, koalisyonun ekonomiye iyi gelmediğini söylediler. Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon ‘doğru’ yönetilirse var olan ‘istikrar’ sürdürülebilir.

İş Bankası Genel Müdürü Aran: Yabancı yatırımcı sadece politika faizine bakar!

İş Bankası Genel Müdürü Aran yabancı yatırımcının, bir ülkeye giderken o ülkede yerel seçim sonuçlarıyla ilgilenmediğini,  faiz seviyesinin son nokta olup olmadığıyla, kur ve enflasyon öngörüleriyle giriş yapmak için uygun zaman olup olmadığıyla ilgilendiğini açıkladı.

Bankalar kredi vermeyince sektör olumsuz etkileniyor! Merkez Bankası'nın kararı ne olacak?

Reel sektör hala ticari krediye erişim konusunda zorluk çekmekte. Bankalar, daha önce durumun seçim sonuçlarına bağlı olduğunu ifade etmişlerdi, ancak seçimler geride kaldıktan sonra bile kredi imkanlarını genişletmede tereddüt ediyorlar.

Altın alımı için tek şans geliyor! İslam Memiş o tarihi işaret etti

Seçim sonrası gelişmelerle ilgili olarak, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş önemli bir tahminde bulundu. Memiş, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak piyasaların geleceği hakkında önemli bilgiler verdi. İşte tüm detaylar...

Seçim sonuçlarının ardından piyasalarda hareketli saatler! Dolar ve altın fiyatları yükselişte!

Cumhurbaşkanlığı seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla piyasalar ilk tepkilerini vermeye başladı. Dolar, euro ve altında sınırlı da olsa yükseliş hareketi gözleniyor. Peki piyasalar bu hafta kendisine nasıl bir yön çizecek? Dolarda ani sıçramalar olacak mı? İşte uzmanlarından ilk yorumlar…

İş dünyasından seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalar!

İş dünyası temsilcileri, seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu. Yeni dönemden umutlu olduğunu belirten temsilciler, sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi.

Seçim yasakları başladı! Hemen buraya bakın!

Seçim yasakları çerçevesinde, 28 Mayıs tarihinde saat 18.00'den itibaren, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili propaganda yasağı başladı. Bu yasak kapsamında, tüm yayın organları 24 saat boyunca seçim, seçim sonuçları, tahminler ve yorumlar hakkında haber yapamayacak.

Altın fiyatları karmaşık! Kuyumculara yoğun ilgi: Gram ve çeyrek altında hızlı değişim!

Altın fiyatları dalgalanıyor, yatırımcılar endişeli. Seçim sonrası yaşanan belirsizlik ve FED'in faiz kararı altın fiyatlarını etkiliyor. Gram altın, çeyrek altın gibi birimlerdeki yükseliş zamanı belirsiz. Piyasalar seçim sonuçlarını bekliyor. Yatırımcılar dikkatli olmalı.

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

Yabancı yatırımcılar seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdi? İşte yabancı yatırımcılardan çarpıcı yorumlar…

YSK Başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını resmen açıklarken, uluslararası yatırımcılar ise seçim sonuçlarını ‘büyük bir hayal kırıklığı’ olarak değerlendirdi. Uluslararası yatırımcılar çarpıcı tespitlerde bulundu.

Seçim sonuçları piyasaları nasıl etkileyecek? Borsa ve döviz fiyatları 28 Mayıs’a kadar nasıl bir seyir izler?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalma ihtimalinin kuvvetlenmesi piyasaların moralini bozdu. Borsa İstanbul belirsizlerin devam edeceği endişesiyle haftaya satış ağırlıklı bir seyirle başlarken, dolar ve euro fiyatları ise tırmandı.

Bloomberg analizinde çarpıcı detay: Seçim sonuçları TL'deki baskıyı artıracak! 

ABD'li finans ajansı Bloomberg'in analizine göre, seçimin ikinci tura kalması sebebiyle TL üzerindeki basıncın yükselmesi ve merkez bankasının döviz piyasasına ilişkin müdahalesinin derinleşmesi de öngörülüyor. 

Seçim görevlisi ücretleri ne zaman verilecek? Sandık görevlisi ne kadar alacak? 

Sandık görevlisi ücretleri, 2023 seçim sonuçlarının belli olmaya başlamasıyla merak edilen konuların arasında yer aldı. Peki, Seçim görevlisi ücretleri ne zaman verilecek? Sandık görevlisi ne kadar alacak? İşte detaylar...

Seçim sonrası altın fiyatları fırladı! Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları

Cumhurbaşkanılığı seçimleri ve 28. dönem milletvekili seçimlerinin sonuçları netleşmek üzere. Piyasalarda hareketlilik görülüyor. Altın fiyatları fırladı. Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları.

2015 seçim sonuçları gayrimenkulü nasıl etkileyecek Haberi

2015 seçim sonuçları gayrimenkulü nasıl etkileyecek

Seçim sonuçları koalisyonu işaret edince gayrimenkul sektörü temsilcileri, koalisyonun ekonomiye iyi gelmediğini söylediler.


Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon ‘doğru’ yönetilirse var olan ‘istikrar’ sürdürülebilir. Sonuçları ‘Türk halkının iradesi’ olarak yorumlayan patronlar, iş dünyasının buna göre ‘pozisyon’ alacağını ifade ederek, hükümetin kısa zamanda kurulup, ekonomiye verilen ‘önemin’ sürmesini beklentilerini dile getirdiler.


Ali Dumankaya - DKY İnşaat Yönetim     Kurulu Başkanı



‘Umarız hükümet çabuk kurulur’

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, bugünden itibaren gerek Ak Parti gerekse diğer partilerin içinde olduğu bir süreç yaşanacağını hatırlatarak, beklentilerinin bir an önce hükümetin kurulması olduğunu dile getirdi. Dumankaya, “Sonuçta çözüm sürecinin de, Türkiye’nin yaşadığı demokratik ortamın da hayırlısıyla devam ettirileceğine inanıyoruz” diye konuştu.



Ziya Yılmaz - Dap Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkanı




‘Bir an önce ekonomiye odaklanalım’

Daha...