26 / 04 / 2024

2015 turizm fuarı

2015 turizm fuarı

TUROB tarafından hazırlanan Utrecht 2015 Turizm Fuarı sonrası Sonuç Raporu'nda Rusya'da yaşanan gerileme ve pazar kaygıları sonucunda özellikle sejur yapan turizmcilerin Benelüks ülkelerine yöneldiği belirtildi.

Türkiye yeni sloganıyla New York Times Turizm fuarında!

Türkiye, yeni sloganı '' Turkey Home '' la New York Times Turizm fuarına katıldı.New York Times Turizm Fuarı New York'taki Jacob Javits Kongre Merkezi'nde açıldı.

Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı, Gaziemir'deki yeni fuar alanında yapılacak!

Gaziemir'deki yeni fuar alanın da düzenlenecek Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Biriliği'nin(TURSAB) yanı sıra İzmir Ticaret Odası destek verecek.

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Püsküllü tarafından kuruldu.

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Boyalık Beach Otel Tahran turizm fuarına katıldı!

Boyalık Beach Otel, İran'ın Tahran kentinde gerçekleşen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı'na katıldı.

EMITT Turizm Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Emıtt Turizm Fuarı, 26 Ocak tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

İstanbul, Arabian Travel Market Fuarı'nda tanıtılacak!

86 ülkenin katılımıyla Dubai’de açılan Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarında İstanbul da boy gösteriyor. Fuarda turistler ‘Bir tane İstanbul var’ sloganıyla davet ediliyor.

Milano Uluslararası Turizm Fuarı açıldı!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, ''Dünyada turizmle ilgili problemler yaşanırken bir yandan yatırımlar devam ediyor ve Türkiye de turizmde büyümeyi sürdürüyor” dedi.

Mersin projeleri Emitt Fuarı'nda sergilendi!

Doğu Akdeniz ve Avrasya bölgesinin en önemli turizm buluşmasını gerçekleştiren ve dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Afyonkarahisar EMITT Fuarı'nda görücüye çıkacak!

Afyonkarahisar Belediyesi, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olarak kabul edilen EMITT Fuarı'nda Afyon'u tanıtacak.

Viyana Ferien Turizm Fuarı’nda Antalya tanıtıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Dönmez, “Son yaşanan olaylardan dolayı tedirgin olan Avusturyalılar son dakika satışlarında kendilerini gösterebilirler” dedi.

Turizmin kalbi İzmir'de atacak!

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 yılı fuar ve tanıtım maratonunu, 10-13 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenecek Travel Turkey İzmir 9’uncu Turizm Fuar ve Kongresi ile tamamlayacak.

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri CNR Emlak Fuarı'nda buluştu!

İnşaat, emlak ve gayrimenkul sektörünün zirve adresi Emlak Fuarı 2015, CNR Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Sektör temsilcilerinin yatırımcılara ve müşterilere açılan kapısı niteliğindeki fuar 8 Kasım'a kadar açık kalacak.

2015 turizm fuarı Haberi

2015 turizm fuarı

Turistik Otelciler, işletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) katıldığı Hollandaki fuardan sonra geçen yıl yaşanan yüzde 1'lik düşüşe rağmen Hollanda pazarından umutlu döndü.Türkiye 2014 yılında 1 milyon 303 bin Hollandalı turisti ağırlarken, Hollanda'nın Utrecth kentinde 44. Kez düzenlenen Vakantiebeurs Uluslar arası Turizm Fuarı, bu pazarın artı ve eksilerini ortaya koydu. 

TUROB tarafından hazırlanan Utrecht 2015 Turizm Fuarı Sonuç Raporu'nda söz konusu fuarın Benelux bölgesindeki en büyük fuar ticari günü olarak kabul edildiği belirtildi. 


Türkiye'nin Hollanda'nın en popüler deniz turizmi ülkelerinin başında ancak, Türkiye tatilleri özellikle güneş-deniz-kum olarak tanımlanan turizm türüne yönelik olsa da son yıllarda, ülkemize yönelik kısa turlar, kültür turları, vvellness tatil talebinde bir artış olduğu gözleniyor denildi. 


Nüfusundan fazla turist sirkülâsyonu olan bir ülke olarak, yılda ortalama 2-3 kez tatile çıkan...