25 / 04 / 2024

2015 zemin kaplama

2015 zemin kaplama

Hannover kentinde düzenlenen Domotex Halı ve Zemin fuarının bu yılki katılımcılarından olarak sizlere fuar izlenimlerini ve yeni trendleri aktaracak taze taze. Keyifli okumalar...Hannover Halı ve Zemin Fuarı'ndan 2015 trendleri...

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Nurettin Esen tarafından kuruldu.

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Buse Çetiner tarafından kuruldu.

Zeminsan Zemin Kaplama Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeminsan Zemin Kaplama Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Recep Tonka tarafından kuruldu.

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Caymaz, Sabir Kıcır ve Salih Kıcır ortaklığında kuruldu.

Elmas Zemin Kaplama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Zemin Kaplama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Elmascan tarafından kuruldu.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kızıltaş tarafından kuruldu.

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazçiçek tarafından kuruldu. 

Şimşek Zemin Kaplama Kimyasal Madde Plastik Metal Makine İnşaat Malzemeleri Tic.Limited Şirketi kuruldu! 

Şimşek Zemin Kaplama Kimyasal Madde Plastik Metal Makine İnşaat Malzemeleri Tic.Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Ataman tarafından kuruldu. 

Aliruhi İnşaat Zemin Kaplama Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aliruhi İnşaat Zemin Kaplama Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Ömer Faruk Gazi tarafından kuruldu.

Fırtına Zemin Kaplama Hırdavat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırtına Zemin Kaplama Hırdavat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altun tarafından kuruldu.

Furtex Global Zemin Kaplama Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furtex Global Zemin Kaplama Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 65 bin TL sermaye bedeli ile Berk Ekicigil ve İskender Selek tarafından kuruldu.

Ustabaşıoğlu İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ustabaşıoğlu İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Mobilya Nakliyat Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Azap Sap tarafından kuruldu.

2015 zemin kaplama Haberi

2015 zemin kaplama

Antalya' da Çam Halı' nın yöneticilerinden Melis Büyükçam kaleme aldı bugünkü yazıyı. Konu ise enfes! Her yıl Almanya' nın Hannover kentinde düzenlenen Domotex Halı ve Zemin fuarının bu yılki katılımcılarından olarak sizlere fuar izlenimlerini ve yeni trendleri aktaracak taze taze. Keyifli okumalar...


Bu sene Domotex 2015 fuarında çok renkli, eğlenceli ve keyifli modeller vardı.

Türk halıcılarının başlatmış olduğu Patchwork halılar dünya halı piyasasında Color Reform olarak geçen sene çok renklilik olarak ortaya çıkmıştı.


Amerika' nın ve Avrupa' nın tercihi olan ikat ve renkli kilim desenleri üretici konumundaki Hintli firmaların standlarında yerlerini almıştı. 


Moda olan çok renklilik ve koyu tonlar 2015' te  Türk tüketicisinin açık renk tercihini değiştirecek gibi gözüküyor.Dünyadaki en cok halı üreten ülke ünvanını Belçika' nın  elinden  alan Türkiye, önümüzdeki yıllarda halı...