27 / 04 / 2024

2016 Kahramanmaraş İçin Güzel Yıl Olacak

2016 Kahramanmaraş İçin Güzel Yıl Olacak

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile yardımcısı Mehmet Özçelik, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret etti.

Dudullu-Bostancı Metro Hattı 2022'de hizmete açılacak!

2016'da inşasına başlanan Dudullu Bostancı Metro Hattı'nın 2022'de hizmete açılacağı açıklandı.

ERA Broker’ları CampERA’da buluşuyor!

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye’nin ‘ERA Broker Kampı CampERA 2016’ için geri sayım başladı. Türkiye’den ve yurtdışından önemli konuşmacıların katılımıyla gerçekleşecek olan broker kampı 3 gün sürecek.

Next Level Çayyolu projesinin yüzde 30'u satıldı!

Mart 2016’da inşaatına başlanan Next Level Çayyolu’nda sadece bir konut projesi değil, her detayı düşünülmüş bir hayat tasarladıklarını söyledi. Next Level Çayyolu'nda satışa sunulan konutların yüzde 30’u altı ay içinde satıldı.

ISAF 2016 için geri sayım başladı!

Her yıl sektörün önde gelen profesyonellerini bir araya getiren ISAF Fuarı’na sayılı günler kaldı. Bu yıl yine güvenlik sektörünün kalbi, 29 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 20. Uluslararası ISAF Security Fuarı’nda atacak

Faiz indirimi konutta rekor getirecek!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bankalara yaptığı ‘konut kredisini indirin’ çağrısına hızlı yanıt geldi. Başta kamu cephesi olmak üzere birçok banka art arda aylık faizi indiriyor. Konutta 2016 için rekor beklentisi güçlendi.

Kahramanmaraş inşaat sektörünün yıldızı oldu!

Türkiye’de en büyük üçüncü sektör olan inşaat, 2016 yılı verileri ile umut olmaya devam ediyor. Yerli ve yabancı birçok markaya üretim yapan Kahramanmaraş, inşaat sektörünün de yıldızı oldu.

Kahramanmaraş-Afşin İçmesuyu Tesisleri için acele kamulaştırma!

2016 yılı yatırım programında yer alan “Kahramanmaraş-Afşin İçmesuyu Projesi” kapsamındaki Kahramanmaraş-Afşin İçmesuyu Tesisleri işinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İnci Deri'nin hedefi 140 mağazaya ulaşmak!

İNCİ Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş 2017'de 100'üncü yılını kutlayacak olan markalarının yeni hedeflerini anlattı. Kızıltaş, "2016 için İnci Deri'nin büyüme hedefi yüzde 30. Önümüzdeki yıl 140 mağazaya ulaşacağız" dedi.

DYO, Milli Takım'a destek oluyor!

Kalbi kırmızı beyaz renkler için çarpan milyonlar, Euro 2016 için nefeslerini şimdiden tuttu. Milli takımın en renkli destekçisi DYO, futbol aşkının, tutkusunun ve heyecanının her sahnesinde hissedildiği reklam filmini yayınladı.

Sign of the City Awards 2016 için hazırlıklar başladı!

TÜRK gayrimenkul sektörünü ‘en iyiye teşvik etmek’ için Hürriyet öncülüğünde bu yıl üçüncüsü yapılacak Sign of the City Awards ‘gayrimenkul yarışması’ için hazırlıklar başladı. Başvurular haziranda başlayacak.

2016 Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları!

2016 Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları bugün açıklandı. Toplamda 75 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Türk doğal taş sektörü Coverings Fuarı'ndan umutlu döndü!

ABD’nin Chicaco eyaletinde düzenlenen Coverings Fuarı'nda Türk mermerlerinin ilgi odağı olması, fuara katılan firmaların yüzünü güldürdü. Sektör, yoğun iş temaslarında bulundukları fuarın ardından 2016 için umutlandı.

Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri sahiplerini buldu!

Bursa'da ilk kez düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün heyecanla beklediği ödül organizasyonu olma özelliği taşıyan Şehrin Yıldızları 2016, Bursa inşaat sektörü içinde yeni bir sayfa açmayı başardı.

2016 Kahramanmaraş İçin Güzel Yıl Olacak Haberi

2016 Kahramanmaraş İçin Güzel Yıl Olacak

Ziyaret sırasında konuşan TOKİ Başkanı Turan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun gösterdiği hedefler doğrultusunda, emekli ve dar gelirli vatandaşlarla ilgili konut çalışması başlattıklarını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un arazi temini konusunda çok güzel çalışmalar yaptığını vurgulayan Turan, şunları kaydetti:


"Başta emeklilerimiz olmak üzere dar gelirli vatandaşlarımızı 250 lira taksitle ev sahibi yapmak için büyük bir çalışma başlattık. Çevredeki illerde de çok büyük çalışmalarımız var. Arazi üretimi bu konuda çok önemli bir nokta. Arazinin bedelsiz olması gerekiyor ki vatandaşlarımıza ucuz konut alma imkanı tanıyalım. İnşallah çok kısa zamanda Kahramanmaraş’ta başta emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşlarımıza, OSB’lerde ve asgari ücretle çalışan kardeşlerimize, belki burada çalışan memur kardeşlerimize yönelik büyük bir çalışma içerisine girmiş olacağız."

2016, Kahramanmaraş için güzel yıl olacak Turan, TOKİ’nin dar...